Νέο σύστημα από την Otesat-Maritel

Την προσθήκη των προϊόντων και υπηρεσιών ECDIS by MARIS AS στο portfolio των προϊόντων εξοπλισμού γέφυρας, ανακοινώνει η Otesat-Maritel.


Η εταιρεία MARIS, με 7.500 και άνω εγκαταστάσεις συστημάτων ECDIS, έχει πετύχει την αναγνώριση της ναυτιλιακής αγοράς ως κυρίαρχος πάροχος συστημάτων ECDIS και των συνδεόμενων με αυτά υπηρεσιών.


Το σύστημα ECDIS υποστηρίζεται μέσω μιας μοναδικής πλατφόρμας με το όνομα MARIS Bridge Assistant (MBA). Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών,

η πλατφόρμα MBA επιτρέπει την παραγγελία ηλεκτρονικών ναυτικών χαρτών (ENCs), ενώ διαθέτει προηγμένες εφαρμογές όπως προτεινόμενη βέλτιστη πορεία για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου, την εμφάνιση πληροφοριών όπως προβλέψεις καιρού και ρευμάτων στους ηλεκτρονικούς χάρτες των πλοίων κλπ. Το ECDIS900 της MARIS AS είναι σύστημα συμβατό με το νέο πρότυπο IEC 61174:2008 ED3 και παρέχει πλεονεκτήματα όπως ευκολία στη χρήση, πλήρη συμβατότητα με Microsoft Windows, δυνατότητα για On-line παραγγελία ηλεκτρονικών χαρτών, πρόγνωση καιρού κλπ.


Επίσης, στην ευρεία αποδοχή του ECDIS900 από τη ναυτιλιακή αγορά συμβάλλουν οι επιπλέον δυνατότητες, όπως σύνδεση με τερματικά AIS (Automatic Identification System), ενσωμάτωση εφαρμογής Admiralty Total Tide για πρόβλεψη παλιρροιών, διασύνδεση με NAVTEX για λήψη και απεικόνιση μηνυμάτων, πιστοποιημένη εκπαίδευση κ.λ.π.


Το ECDIS είναι πιστοποιημένο από τους κορυφαίους διεθνώς νηογνώμονες και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του παρέχονται και υποστηρίζονται από όλα τα μεγάλα ναυτιλιακά κέντρα, παγκόσμια. Η Otesat-Maritel παρέχει στους πελάτες της 24/7 υποστήριξη και, με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, υποστηρίζει τεχνικά το ECDIS στα μεγάλα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου.


Keywords
Τυχαία Θέματα