Νέο στέλεχος στην ΙΤWay

Την θέση του Sales & Marketing Manager ανέλαβε ο κύριος Γιάννης Γκιώνης, μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ITWay Hellas ως Brand Manager.


Ο Γιάννης Γκιώνης ανέλαβε Sales & Marketing Manager στην ΙΤWay, μετά την αποχώρηση του Θανάση Παπαδόπουλου, ο οποίος κατείχε τη θέση Country Manager του Ελληνικού Γραφείου της ITWAY.


Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Cesare Valenti δήλωσε σχετικά: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θανάση για την δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε,

διευθύνοντας την εταιρεία με επιτυχία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις και στα σχέδιά του.»


Την θέση του Sales & Marketing Manager αναλαμβάνει ο Γιάννης Γκιώνης, μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ITWay Hellas ως Brand Manager. Δήλωσε σχετικά: «Ο όμιλος ITWay διαθέτει ευρύτατο vendor portfolio με κορυφαίες συνεργασίες της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής. Με ξεκάθαρο επιχειρηματικό πλάνο ως διανομέας προστιθέμενης αξίας (VAD), συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας στην κατεύθυνση της αξιοποίησης όλων αυτών των εργαλείων και των διαδικασιών, που αποτελούν ήδη παγκοσμίως αναπόσπαστο τμήμα της επιχειρηματικότητας. Κοινός στόχος, η Ελληνική αγορά IT να έχει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που απαιτούνται για να δεχθεί τις προκλήσεις του εκσυγχρονισμού και της εξωστρέφειας».


Keywords
Τυχαία Θέματα