Νέες εφαρμογές για τα Lumia phones

Η τεχνολογία απεικόνισης PureView, το NFC και η ενσωμάτωση των Nokia Maps φέρνουν μια νέα γενιά μοναδικών και διαφορετικών εφαρμογών για τα Nokia Lumia.


Η Nokia ανακοίνωσε μια ευρεία γκάμα νέων και πρωτοποριακών

εφαρμογών για τα Nokia Lumia smartphones, μένοντας πιστή στον στόχο της, να προσφέρει μοναδικές εφαρμογές, που διαφοροποιούνται από εκείνες που είναι διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες.


«Είναι υπέροχο να βλέπουμε όλο και περισσότερους συνεργάτες να δημιουργούν τις καλύτερες και πιο καινοτόμες εφαρμογές για τους χρήστες των Nokia Lumia», δήλωσε ο Marco Argenti, Senior Vice President στη Nokia Developer Experience. «Το οικοσύστημα έχει επιτύχει ραγδαία ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, και η Nokia συνεργάζεται στενά με προγραμματιστές με σκοπό να δημιουργηθούν μοναδικές και καινοτόμες εφαρμογές και παράλληλα να τους βοηθήσει να συνδέσουν τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Οι νέες ευκαιρίες καινοτομίας με χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία απεικόνισης PureView, το NFC και η ενσωμάτωση των Nokia Maps, διευκολύνουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τις εφαρμογές επόμενης γενιάς σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο, σε συνεργασία με τη Nokia


Οι νέες εφαρμογές για τις συσκευές Nokia Lumia, σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, περιλαμβάνουν:
Αθλητισμός
Η εφαρμογή “The World of Red Bull”, αποκλειστικά στα Nokia Lumia για 9 μήνες
Η νέα εφαρμογή “World of the Red Bull” για τα Nokia Lumia φέρνει μια νέα και μοναδική γνωριμία με τον κόσμο της Red Bull. Η εφαρμογή παρέχει όλα τα τελευταία νέα από περισσότερους από 400 αθλητές της Red Bull σε όλο τον κόσμο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τους αγαπημένους τους αθλητές στην αρχική οθόνη για πιο άμεσες ενημερώσεις.


Εκτός από τις ειδήσεις και τις πληροφορίες από περισσότερες από 800 εκδηλώσεις της Red Bull κάθε χρόνο, η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στο τμήμα Red Bull Πολιτισμός, με μια ευρεία επιλογή περιεχομένου που περιλαμβάνει την μουσική, το χορό, τον κινηματογράφο, την τέχνη και την ποπ κουλτούρα, καθώς και πρόσβαση στην τηλεόραση της Red Bull και πολλές άλλες επιλογές.


Οι βελτιωμένες αυτές εφαρμογές θα περιλαμβάνουν για τα Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 την επιλογή των μικρών, μεσαίων και μεγάλων Live Tiles, καθώς και την ενσωμάτωση Nokia Maps και Ηχητικών Εντολών.


Απεικόνιση
Η εφαρμογή Vimeo, με δωρεάν 3 μήνες δοκιμαστική συνδρομή στο Vimeo Plus, αποκλειστικά για τα Nokia Lumia
Η ενισχυμένη εφαρμογή Vimeo για τα Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 θα επιτρέψει στους οπαδούς της φωτογραφίας να δημιουργούν βίντεο HD, μέσω της καλύτερης φωτογραφικής μηχανής της Nokia με την τεχνολογία PureView. Προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα αναπαραγωγής video, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα βίντεο μέσω της τεχνολογίας

Keywords
Αναζητήσεις
efarmoges gia lumia
Τυχαία Θέματα