Νέα Samsung Galaxy Duos και Galaxy Y Pro Duos

H Samsung ενισχύει τη σειρά «έξυπνων» κινητών Galaxy με νέα Dual SIM smartphones, ικανά να παντρέψουν την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή.

Η Samsung Electronics ενισχύει τη σειρά smartphones

GALAXY, παρουσιάζοντας τα δύο νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων Samsung GALAXY Y DUOS και Samsung GALAXY Y Pro DUOS. Τα μοντέλα GALAXY Y DUOS και GALAXY Y Pro DUOS διαθέτουν το μοναδικό σύστημα Dual SIM το οποίο μεγιστοποιεί την ευελιξία της επικοινωνίας, επιτρέποντας την παράλληλη λειτουργία δύο ξεχωριστών τηλεφωνικών αριθμών και την ταυτόχρονη χρήση των δεδομένων τους στην ίδια συσκευή. Οι χρήστες που επιζητούν ένα αρμονικό συνδυασμό επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μπορούν να έχουν πρόσβαση και εύκολη μετάβαση από τη μία τηλεφωνική γραμμή στην άλλη με τα GALAXY Y DUOS και GALAXY Y Pro DUOS.

GALAXY Y DUOS: Το πρώτο Smartphone με οθόνη πλήρους αφής της Samsung με Dual SIM
Το μοντέλο GALAXY Y DUOS απευθύνεται σε νέους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν μία προσιτή και πρακτική λύση επικοινωνίας, που θα φέρει κοντά την επαγγελματική δραστηριότητα με την πολυδιάστατη προσωπική τους ζωή. Εκτός από την ευελιξία του συστήματος της διπλής κάρτας SIM, το GALAXY Y DUOS προσφέρει μία όμορφα σχεδιασμένη, γυαλιστερή, μεταλλική συσκευή, πάχους 11,98 χιλιοστών. Ο εργονομικός σχεδιασμός της συμπληρώνεται με την οθόνη πλήρους αφής 3,14 ιντσών, η οποία παρέχει άριστη ευκρίνεια για ένα smartphone ανάλογου μεγέθους. Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και τον ισχυρό επεξεργαστή 832ΜΗz, το GALAXY Y DUOS παρέχει προηγμένη απόδοση και ευελιξία.

Το GALAXY Y DUOS προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές επιλογές για να εμπλουτίσουν την κοινωνική τους ζωή. Με το ChatON (διαθέσιμο στο Samsung Apps), τη μοναδική cross-platform υπηρεσία της Samsung, όλοι οι χρήστες της κινητής τηλεφωνίας μπορούν να συνδεθούν σε μία κοινότητα ανταλλάσοντας στιγμιαία μηνύματα. Επιπλέον, oι χρήστες μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι μέσω του Social Hub, το οποίο υποστηρίζει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αποστολή άμεσων μηνυμάτων, εμφανίζοντας όλες τις μορφές επικοινωνίας σε ένα ενιαίο φάκελο εισερχόμενων μηνυμάτων.

GALAXY Y Pro DUOS: Το πρώτο QWERTY Smartphone της Samsung με Dual SIM
Το GALAXY Y Pro DUOS διαθέτει ενισχυμένα χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY με οθόνη 2,6 ιντσών, προσφέροντας μια νέα εμπειρία ευέλικτης χρήσης κινητού τηλεφώνου σε χρήστες νεαρής ηλικίας και επαγγελματίες.

Το GALAXY Y Pro DUOS διακρίνεται επίσης για την αυξημένη παραγωγικότητα, καθώς διαθέτει τα χρηστικά, επαγγελματικά εργαλεία Polaris και Find My Mobile. Το Polaris προσφέρει εύκολη προβολή και επεξεργασία ενός ευρέος φάσματος εγγράφων του Office, προσφέροντας τη δυνατότητα στο χρήστη να εργαστεί σε αρχεία Word, Excel, PowerPoint, καθώς και PDF, ακόμα και ενώ βρίσκεται εν κινήσει. Η υπηρεσία της Samsung, Find My Mobile, επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώσουν το τηλέφωνό τους από απόσταση, ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης να

Keywords
Τυχαία Θέματα