Με επιτυχία το Intralot VLT στο Οχάιο

Η Intralot ανακοινώνει την επιτυχημένη διασύνδεση περισσότερων από 1.000 τερματικών βιντεολόττο (VLT) στον Ιππόδρομο Thistledown στο Κλήβελαντ του Οχάιο.


Την πρώτη ημέρα λειτουργίας των νέων παιχνιδιών στον Ιππόδρομο Thistledown, το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και εποπτείας VLT της INTRALOT διαχειρίστηκε εκατομμύρια συναλλαγές, ενώ ένας πολύ μεγάλος αριθμός παικτών επισκέφτηκε τον Ιππόδρομο και συμμετείχε σε παιχνίδια VLT.


Τον Οκτώβριο του 2011, η INTRALOT υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Οχάιο για την παροχή του πρωτοποριακού ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης και εποπτείας VLT για περίοδο έως 8 ετών, το οποίο ισχύει παράλληλα με το συμβόλαιο διαχείρισης της λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, το συμβόλαιο διαχείρισης της λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας, μετά από δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας της INTRALOT με τη Λοταρία του Οχάιο, ανανεώθηκε για δύο επιπλέον έτη. Ο Ιππόδρομος Thistledown είναι ο δεύτερος Ιππόδρομος που διασυνδέθηκε με το σύστημα εποπτείας VLT της INTRALOT μετά το Scioto Downs στο Κολόμπους, που διασυνδέθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υλοποιηθεί η διασύνδεση και με τους υπόλοιπους πέντε Ιπποδρόμους του Οχάιο.


Ο Διευθυντής της Λοταρίας, κ. Dennis Berg, δήλωσε στην Επιτροπή της Λοταρίας του Οχάιο: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχημένη έναρξη της λειτουργίας των νέων παιχνιδιών VLT στον Ιππόδρομο του Thistledown την περασμένη Τρίτη. Είναι ο δεύτερος από τους συνολικά επτά Ιπποδρόμους που θα ξεκινήσουν τη λειτουργία των νέων παιχνιδιών στο Οχάιο. Ο Thistledown ξεκίνησε τη λειτουργία του συνδέοντας 1.091 τερματικά VLT στο κεντρικό σύστημα που μας παρέχει η INTRALOT, ο τεχνολογικός προμηθευτής μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από λειτουργική άποψη, καθώς η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά χωρίς τεχνικά προβλήματα, ενώ ο Ιππόδρομος Thistledown προσέλκυσε ένα σταθερά μεγάλο αριθμό παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας των νέων παιχνιδιών VLT.”


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT USA, κ. Tom Little, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη πρεμιέρα του συστήματός μας στον Ιππόδρομο Thistledown. Αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο στην πολυετή συνεργασία μας με τη Λοταρία του Οχάιο, με αμοιβαίο στόχο την αύξηση των εσόδων της Πολιτείας προς όφελος των πολιτών του Οχάιο


Keywords
Τυχαία Θέματα