Κέρδισε δυο βραβεία EISA η Pioneer

Η Pioneer κατακτά δύο βραβεία EISA 2015-2016 με το ραδιοενισχυτή VSX-930 και το Blu-ray player BDP-LX88 που ξεχώρισαν για τον υψηλής ανάλυσης ήχο.

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την κατάκτηση δύο βραβείων EISA

(European Imaging and Sound Association), για τον ραδιοενισχυτή VSX-930 και το Blu-ray player BDP-LX88.

Ο EISA είναι ο εγκυρότερος οργανισμός περιοδικών για τα πολυμέσα παγκοσμίως, στον οποίο συμμετέχουν περισσότερα από πενήντα περιοδικά του ειδικού τύπου από είκοσι δύο Ευρωπαϊκές χώρες. Τον Ιούνιο κάθε έτους, οι αρχισυντάκτες από όλα τα περιοδικά-μέλη του EISA συναντώνται για να αποφασίσουν ποια από τα προϊόντα που δοκίμασαν διεξοδικά τον περασμένο χρόνο αξίζουν το πολυπόθητο βραβείο EISA.

Οι έξι κατηγορίες που εξετάζονται είναι: Ήχος, Βίντεο, Οικιακός Κινηματογράφος, Φωτογραφία, Ηλεκτρονικά Συστήματα για το Αυτοκίνητο και Φορητές Συσκευές.

EUROPEAN HT RECEIVER 2015-2016

Pioneer VSX-930
Η κριτική επιτροπή του EISA αναφέρει: «Ο VSX-930 της Pioneer βασίζεται στην εδώ και δεκαετίες μεγάλη εμπειρία της εταιρίας στον ήχο surround, προσφέροντας ηχητική πιστότητα λόγω της εξαιρετικά ακριβούς αυτόματης ισοστάθμισης μέσω του συστήματος MCACC Pro με πλήρη έλεγχο φάσης και μια καταπληκτική εμπειρία 7.2 καναλιών αλλά και δυνατότητα Dolby Atmos.»

«Διακρίνεται επίσης για τις streaming ικανότητες που έχει, την υποστήριξη για Spotify Connect, Bluetooth και ήχο υψηλής ανάλυσης συμπεριλαμβανομένου του DSD. Η εξαιρετική εφαρμογή iControlAV5 επιτρέπει ολοκληρωμένο έλεγχο, καθιστώντας τις πολυάριθμες λειτουργίες του ενισχυτή AV προσιτές σε όλους. Οι επτά είσοδοι και η διπλή έξοδος HDMI, που προσφέρει υποστήριξη HDCP 2.2 και 4Κ, είναι ιδανική για χρήση με Ultra ΗD μέσα προβολής. Πρόκειται για μια συσκευή με πολλά χαρακτηριστικά σε μια πολύ ελκυστική τιμή.»

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2015-2016
Pioneer BDP-LX88
Ο EISA αναφέρει για το BDP-LX88: «Χάρη στο πανέμορφο στιλ και τον βαρύ σχεδιασμό, με κατασκευή που δεν αφήνει υπόνοιες ποιότητας, το Pioneer BDP-LX88 δείχνει σε κάθε εκατοστό την ανώτερη σχεδίασή του – και την απόδοση και τη λειτουργία του που μόνο προσθέτουν στα θέλγητρά του. Όντας πραγματικός σχεδιασμός universal, το BDP-LX88 μπορεί να διαβάσει CD, DVD, Blu-ray, DVD-Audio και Super Audio CD δίσκους και στηρίζει την πολυ-λειτουργικότητα με υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων των FLAC, ALAC και DSD, μέσω δικτύου ή από την είσοδο USB».

«Η αναπαραγωγή ταινιών εμπλουτίζεται από την απόδοση εξαιρετικής λεπτομέρειας που οφείλεται στην επεξεργασία Pixel Drive της Pioneer και από πληθώρα ρυθμίσεων διαθέσιμες στο χρήστη. Οι μουσικές επιδόσεις, εν τω μεταξύ, είναι ποιότητας audiophile, είτε από τις αναλογικές εξόδους του player (που περιλαμβάνουν στερεοφωνικά XLR) ή μέσω HDMI. Συνολικά, αυτή η ναυαρχίδα είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα κατάλληλο για κάθε home theater.»

Keywords
Τυχαία Θέματα