Ηγέτης στην αγορά δικτυακών καμερών

Η D-Link βρίσκεται στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μεριδίου αγοράς καμερών παρακολούθησης. Σύμφωνα με έρευνα της Context SalesWatch Distribution, η εταιρεία έχει μερίδιο αγοράς 67,9% στις δικτυακές κάμερες.

D-Link logo

Επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά ασύρματων λύσεων, η D-Link αναγνωρίζεται ως ηγέτης και στην Ευρωπαϊκή αγορά καμερών παρακολούθησης. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα Context SalesWatch Distribution, για δικτυακές και CCTV

κάμερες, η D-Link βρίσκεται στην κορυφή, με μερίδιο αγοράς 67,9%, σύμφωνα με τις αποστολές προϊόντων σε όλη την Ευρώπη.

«Καθώς η ποιότητα των καμερών βελτιώνεται και η συνδεσιμότητα έχει γίνει πανταχού παρούσα, ακολούθως αυξάνει και η ζήτηση για κάμερες παρακολούθησης υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και με πλούσια χαρακτηριστικά, ειδικά σε ό,τι αφορά τις IP δικτυακές κάμερες. Η D-Link παρακολουθεί από κοντά τις τάσεις της αγοράς, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης, που περιλαμβάνουν κάμερες για κάθε σενάριο και βαλάντιο, καθώς και συσκευές αποθήκευσης που υποστηρίζουν τις κάμερες» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd.

«Η ηγετική μας θέση οφείλεται στη συνεχή καινοτομία, αλλά και στο γεγονός ότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις προκλήσεις των πελατών μας. Για του λόγου το αληθές, πλέον πολλές από τις κάμερές μας παρέχουν τη πρωτοποριακή Υπηρεσία mydlink™ Cloud, που αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο παρακολούθησης, απ’ οποιοδήποτε σημείο. Διατηρώντας αυτή την προσέγγιση, βοηθάμε τους οικιακούς αλλά και τους επαγγελματίες χρήστες να τοποθετούν συστήματα παρακολούθησης, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Η ευρεία γκάμα δικτυακών καμερών της D-Link, προσφέρει την ευελιξία, την επεκτασιμότητα, την απόδοση και την συμβατότητα που ζητούν οι χρήστες σήμερα».

Η έρευνα της Context αφορά στα τρία τετράμηνα μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2014 και καλύπτει τις αγορές της Αυστρίας, της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Σλοβακίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Σουηδίας, των υπόλοιπων Σκανδιναβικών χωρών και του Ηνωμένου Βασιλείου. Η έκθεση καταγράφει τα τριμηνιαία και τα συνολικά μερίδια αγοράς ανά τεμάχια και ανά πώληση.
Αναλύοντας τις πωλήσεις ανά χώρα, η D-Link ηγείται της αγοράς στην Σουηδία (99%), στις υπόλοιπες Σκανδιναβικές χώρες (86,9%), στην Ολλανδία (83,4%), στην Ρωσία (80,%), στην Ιταλία (76,7%), στο Βέλγιο (74,7%), στην Ισπανία (66,9%), στην Πολωνία (57,7%), στο Ηνωμένο Βασίλειο (44,6%), στην Γερμανία (36,6%) και στην Τσεχία (34,4%).
Αξιοποιώντας την εμπειρία 28 χρόνων σε θέματα δικτύωσης, η D-Link βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας, που αλλάζει το πρόσωπο της παρακολούθησης και της ασφάλειας. Η D-Link προσφέρει μια πλήρη σειρά IP καμερών παρακολούθησης για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες, όπως επίσης και δικτυακά switches και συσκευές αποθήκευσης βίντεο και τεχνολογίες για διαχείριση λογισμικού video.

Keywords
Τυχαία Θέματα