Η «πολυτάλαντη» Coolpix P7800

Η Nikon Europe ανακοίνωσε την COOLPIX P7800, μία ευέλικτη φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης, με φακό zoom NIKKOR υψηλής ανάλυσης 28-200 mm f/2.0-4.0, μεγάλο αισθητήρα CMOS με οπίσθιο φωτισμό και 12 Megapixel.


Nikon COOLPIX P7800 – Δείτε την ποιότητα κάτω από ένα νέο φως
Σχεδιασμένη για όσους είναι αποφασισμένοι να επωφεληθούν τα μέγιστα από τη φωτογραφική τους μηχανή, η δυναμική P7800 συνδυάζει

την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και το χειροκίνητο έλεγχο με την ευελιξία της compact κατασκευής μιας COOLPIX. Ευέλικτη και εξαιρετικά έξυπνη για λήψεις χωρίς άγχος, η COOLPIX P7800 διαθέτει ένα φακό zoom NIKKOR υψηλής ανάλυσης 7,1x με 2 γυάλινα στοιχεία ED και διάφραγμα ίριδας 7 λεπίδων για καλύτερα αποτελέσματα στο θάμπωμα φόντου και εξαιρετικά ευκρινή εστίαση. Ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν μια φορητή φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας, όπως αρχιτέκτονες ή μεσίτες, η P7800 διαθέτει τα πάντα για να εντυπωσιάζει.


Με ανάλυση 12 megapixel, ο μεγάλος αισθητήρας CMOS με οπίσθιο φωτισμό συνδυάζεται με το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο και η πτυσσόμενη οθόνη LCD RGBW τριών ιντσών σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο της φωτογραφίας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η φωτογραφική μηχανή P7800 επιτρέπει φωτογραφίσεις εν κινήσει, διαθέτει αστραπιαία απόδοση, γρήγορη εκκίνηση και ευκρινή αυτόματη εστίαση με τη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών δεύτερης γενιάς. Επίσης, προσφέρει συνεχείς διαδοχικές λήψεις έως 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και είναι ιδανική για προχωρημένους φωτογράφους που δεν έχουν στην άμεση διάθεσή τους την D-SLR τους. Με τη συμβατότητα RAW (NRW) θα έχετε πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τον αισθητήρα, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της φωτογραφίας.


Κατά τη μετάβαση σε λειτουργία video, η πτυσσόμενη οθόνη 3” της P7800 αποτελεί πραγματικά την προσωποποίηση της ελευθερίας κινήσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν τη σκηνή από τις πιο απίθανες γωνίες ή να κρατάνε τη φωτογραφική μηχανή σταθερά στο χέρι και να εγγράφουν video-ημερολόγια ή να φωτογραφίζουν αυτοπορτραίτα. Η ανάλυση video full HD 1080p (25 ή 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)) με ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο (και εξωτερική έξοδο μικροφώνου) καθιστά την προσαρμοστικότητα βασικό χαρακτηριστικό αυτής της φωτογραφικής μηχανής που μπορεί να σας συνοδεύει παντού. Με τη λειτουργία προσαρμοσμένου video μπορείτε να ορίζετε ακόμη και την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, τη ρύθμιση ISO, το picture control, τη χειροκίνητη εστίαση, το οπτικό zoom και την ισορροπία λευκού για να έχετε εσείς τον έλεγχο των δημιουργικών προσθηκών. Προκειμένου να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, η P7800 είναι συμβατή με όλη τη σειρά των αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου προσαρμογέα WU-1a για να μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες στη στιγμή ή να τη χειρίζεστε απομακρυσμένα μέσω ενός smartphone.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Η COOLPIX P7800 εξωθεί τα όρια των compact φωτογραφικών μας μηχανών, εξισορροπώντας εξαιρετικά την ποιότητα εικόνας και την αστραπιαία ανταπόκριση με τον φακό NIKKOR υψηλής ανάλυσης για μοναδικά ευκρινή αποτελέσματα. Οι δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής την τοποθετούν στο βάθρο των COOLPIX με χρήσιμες λειτουργίες, όπως η πτυσσόμενη οθόνη και το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης στόχευσης και λήψης (point & shoot). Τα χειροκίνητα χειριστήρια διαθέτουν τρεις λειτουργίες, δύο κουμπιά λειτουργιών και δύο επιλογείς εντολών (εμπρός και πίσω): όλα αυτά συνιστούν ένα τέλειο συνδυασμό απόδοσης και ευελιξίας».


Keywords
Τυχαία Θέματα