Η ΕSET βραβεύτηκε για το Endpoint Antivirus

To ESET Endpoint Antivirus κατέγραψε ισχυρή ανίχνευση και χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.

Ο οργανισμός Virus Bulletin, αναγνωρισμένος για τις αξιολογήσεις του σε λύσεις ασφάλειας, δημοσίευσε την πιο πρόσφατη έκθεση «VB100 Comparative Review on Windows Server 2008 R2».

Η ESET συμμετείχε στην

αξιολόγηση με την λύση ESET Endpoint Antivirus, και, πετυχαίνοντας για ακόμη μία φορά εξαιρετικές επιδόσεις, απέσπασε το 73ο συνεχόμενο βραβείο VB100. Συνολικά, πρόκειται για το 94ο βραβείο VB100 που κερδίζει.

«Η ανίχνευση ήταν πολύ ισχυρή, με καλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς», λένε οι ειδικοί του Virus Bulletin σχετικά με το πώς η λύση ESET Endpoint Antivirus ανταποκρίθηκε σε σχεδόν 900.000 περιπτώσεις δοκιμών.

«Το ESET Endpoint Antivirus προσφέρει στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη προστασία endpoint που βασίζεται στην αποδεδειγμένη τεχνολογία της ESET. Επιπλέον, με τις επιχειρηματικές λύσεις επόμενης γενιάς εστιάζουμε στην απόδοση και στα false positives, και μας χαροποιεί το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητες δοκιμές, όπως η VB100 Comparative Review» σημειώνει ο Michal Jankech, Product Manager για λύσεις για επιχειρήσεις.

Εκτός από την ανίχνευση, η συγκριτική δοκιμή επικεντρώθηκε επίσης στην σταθερότητα και την απόδοση της λύσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του VB100, η σταθερότητα του ESET Endpoint Antivirus ήταν άψογη, χωρίς προβλήματα, ακόμη και κάτω από τις πιο πιεστικές συνθήκες. Όπως αναφέρεται «η χρήση των πόρων συστήματος ήταν χαμηλή και το σύνολο των δραστηριοτήτων «έτρεξε» μέσα σε καλό χρόνο. Οι ταχύτητες σάρωσης ήταν καλές κατά την εκκίνηση και πολύ πιο γρήγορες κατά την επανάληψη των σαρώσεων, ενώ και τα αρχεία overhead ήταν πολύ ελαφριά».

Keywords
Τυχαία Θέματα