Η Sony στο summer πάρτι της H&M

Η Sony γέμισε με δώρα και φωτογραφίες τους καλεσμένους στο καλοκαιρινό πάρτι της H&M που διεξάχθηκε την Πέμπτη 28 Μαϊου στο κεντρικό κατάστημα της Ερμού.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, η Sony, μύησε για ακόμα μια φορά στον κόσμο της φωτογραφίας και του στυλ, τους παρευρισκόμενους του καλοκαιρινού πάρτι που διοργάνωσε η H&M, στο κεντρικό της κατάστημα στην Ερμού, με αφορμή

την παρουσίαση της καλοκαιρινής της κολεξιόν.

Σε ένα εκρηκτικό πάρτι με εορταστική διάθεση και μουσική, γνωστά πρόσωπα του χώρου της μόδας και της τηλεόρασης στην Ελλάδα, όπως η Νικολέττα Ράλλη, ο Άλεξ Κάβδας, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (shopranoblog), η Μυρτώ Κάζη, o Χάρης Καριπίδης (fashionattendant) και ο Γιάννης Τσιούλης (Cartoon Dandy), φόρεσαν τα ρούχα της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν της H&M και συμμετείχαν σε μια ζωντανή φωτογράφιση, υπό την καλλιτεχνική ματιά της Sony και του Θοδωρή Μάρκου.

Παράλληλα, όσοι επισκεύθηκαν το κατάστημα, είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν μοναδικά δώρα με την υπογραφή της Sony βγάζοντας μια φωτογραφία τους και συμμετέχοντας στον διαγωνισμό #SonylovesHM.

Η Sony συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την καλαισθησία σε όλα της τα προϊόντα δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει ενεργά στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με την H&M. Το καλοκαίρι θέλει στυλ αλλά και τα κατάλληλα gadgets τα οποία η Sony τα προσέφερε στους τυχερούς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό #SonylovesHM, μοιράζοντας χαμόγελα.

Keywords
Τυχαία Θέματα