Η Samsung παρουσιάζει το KNOX

Η Samsung Electronics Co, Ltd παρουσίασε το Samsung KNOX, μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας για φορητές συσκευές Android.


Το KNOX ενσωματώνει το Security

Enhanced Android που έχει αναπτυχθεί από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης ακεραιότητας, που έχουν αναπτυχθεί τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε Android. Σε application layer, το KNOX προσφέρει μία λύση που διαχωρίζει την επαγγελματική από την προσωπική χρήση μιας φορητής συσκευής.


Αυτός ο διαχωρισμός SEA προσφέρει προστασία των επαγγελματικών δεδομένων και εφαρμογών από διαρροή, ιούς και επιθέσεις κακόβουλων προγραμμάτων. Ελαφρύ και συμβατό με την υπάρχουσα υποδομή των επιχειρήσεων όπως Mobile Device Management (MDM), Virtual Private Network (VPN) και υπηρεσίες καταλόγου, το KNOX παρέχει ασφάλεια και ευκολία στα τμήματα IT που επιθυμούν να εφαρμόσουν το «Bring Your Own Device» (BYOD).


Το ΚΝΟΧ, με εύκολη πρόσβαση μέσω ενός εικονιδίου στην αρχική οθόνη, προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία επιχειρησιακών εφαρμογών σε ασφαλές περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των email, του προγράμματος περιήγησης στο internet, των επαφών, του ημερολογίου, της κοινής χρήσης αρχείων, της συνεργασίας, του CRM και των εφαρμογών επιχειρηματικής ευφυΐας. Το KNOX επιτρέπει στο υπάρχον σύστημα εφαρμογών να λειτουργούν με ασφάλεια χωρίς καμία μεταβολή στον πρωτογενή κώδικά τους.


Το KNOX είναι η επιχειρηματική λύση της Samsung, εναρμονισμένη με το επιχειρησιακό πρόγραμμα Ασφαλείας SAFE της Samsung, μιας συνεχούς προσπάθειας που ξεκίνησε από την εταιρεία για να προάγει την ετοιμότητα των συσκευών της για επαγγελματική χρήση.


Keywords
Τυχαία Θέματα