Η Samsung χορηγός στο Tech Open 2012

Η Samsung Electronics Hellas συμμετέχει στο Tech Open 2012, τη μεγάλη γιορτή για την Τεχνολογία, την Καινοτομία και τις Εφαρμογές τους στη σύγχρονη ζωή.


Το Tech Open 2012 διοργανώνεται από το The Mall Athens από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου 2012. Στον ειδικά διαμορφωμένο

χώρο δημιουργικής έμπνευσης και αλληλεπίδρασης με τα προϊόντα της Samsung, το Samsung Galaxy Studio, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τα κορυφαία smartphone της εταιρείας και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες χρήσης με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Το Samsung Galaxy Studio μέσα από τη γκάμα των προϊόντων και του προγράμματος του, αποτελεί σημείο επαφής με τις νέες τεχνολογίες και προϊόντα προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του The Mall να ψυχαγωγηθούν και να συμμετέχουν σε διαδραστικά events.


Το Samsung Galaxy Studio λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00 στον 3ο όροφο του The Mall Athens. Κάθε Παρασκευή στις 17:00, Σάββατο 13:00 & 18:30, τους επισκέπτες του Galaxy Studio θα υποδέχεται ο μάγος Valtasar, ο οποίος θα «μαγεύει» με τα κορυφαία χαρακτηριστικά των προϊόντων και θα βοηθάει το κοινό να δημιουργήσει το δικό του αναμνηστικό από το Galaxy Studio.


Παράλληλα στον 1ο όροφο του Τhe Mall Athens θα υπάρχει επίσης ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος από τη Samsung έτσι ώστε να προσφέρει τη δυνατότητας στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να παίζουν το δημοφιλές παιχνίδι ANGRY BIRDS στις Smart TV.


Keywords
Τυχαία Θέματα