Η Lenovo επανέρχεται με 2 νέα Μοδάτα Ultraportable Laptop

Η Lenovo μπαίνει στο χώρο της μόδας, ανακοινώνοντας 2 νέα πολυτελή laptop, το IdeaPad U300s Ultrabook, καθώς και το laptop U300. Τα νέα μέλη της οικογένειας IdeaPad συνδυάζουν ένα ιδιαίτερα
λεπτό και κομψό σχεδιασμό με τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ενώ απευθύνεται σε χρήστες που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την τεχνολογία και τη μόδα.
«Τα νέα IdeaPad της σειράς U προσφέρουν μοναδικό στυλ σε ένα ιδιαίτερα λεπτό και κομψό πακέτο», αναφέρει ο Yao Yingjia, vice president Innovation Design Center, Lenovo «Τόσο το U300s όσο και το U300 είναι τα τέλεια πολυτελή αξεσουάρ χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις».
«Ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με τα νέα προϊόντα της σειράς U, της Lenovo, καθώς συνδυάζουν μοναδικές επιδόσεις με όμορφο και στυλάτο σχεδιασμό,» αναφέρει ο Erik Reid, general manager, mobile client platforms, PC client groupIntel. «Έρχονται εξοπλισμένα με 2ης γενιάς επεξεργαστές Core, οι οποίοι συμβάλλουν στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων, επιπλέον δυνατότητες ευκολίας χρήσης, καθώς και στην εκτεταμένη ζωή μπαταρίας, η οποία αποτελεί βασική προϋπόθεση, πλέον, για τους καταναλωτές.»
IdeaPad U300s UltrabookΤο εντυπωσιακά λεπτό U300s Ultrabook™, κατάφερε με τη βοήθεια της Intel να δημιουργήσει ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ – επιδόσεων. Έρχεται εξοπλισμένο με 2ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ i7 με Intel® Turbo Boost Technology 2.0, και χρόνο έναρξης λιγότερο από 10’’, λόγω της Enhanced Experience 2.0 RapidDrive SSD τεχνολογίας. Το U300s έρχεται με οθόνη – 13.3’’ – υψηλής ανάλυσης 16:9, μνήμη 4GB DDR3 και χώρο αποθήκευσης SSD έως τα 256GB.
Με πάχος μόλις 1,5 εκατοστά, το U300s είναι εξωτερικά εφοδιασμένο με θήκη αλουμινίου, προκειμένου να έχει απαλή υφή και να ζυγίζει λιγότερο από 1,5 κιλό. Είναι διαθέσιμο σε γκρι και πορτοκαλί (περιορισμένος αριθμός), ενώ τα χρώματα έχουν εφαρμοστεί μέσω μίας ηλεκτρολυτικής διαδικασίας και στη συνέχεια περαστεί με αμμωνία έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία τέλεια, ανθεκτική επένδυση.
Στις επιπλέον «έξυπνες» τεχνολογίες, περιλαμβάνονται το εκπληκτικό Breathable πληκτρολόγιο, καθώς και της Intel® Advanced Cooling Technology η οποία επιτρέπει τον αέρα να περνά από το πληκτρολόγιο και να φεύγει από το πλάι. Παράλληλα, οι διέξοδοι που βρίσκονται στο κάτω μέρος του μηχανήματος, επιτρέπουν χρήση χωρίς χρονικούς περιορισμούς!
Με την εκτεταμένη διάρκεια μπαταρίας, το U300s προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης που ξεπερνά τις 8 ώρες ή 30 ημέρες σε standby mode. Επιπλέον, λόγω της τεχνολογίας RapidCharge, το 50% της μπαταρίας μπορεί να φορτιστεί μόλις σε 30 λεπτά.Ταυτόχρονα, έρχεται εξοπλισμένο με Bluetooth®, high-speed 802.11n Wi-Fi, USB 2.0 and USB 3.0, καθώς και 1.3M (720p HD) webcam.
IdeaPad U300 Ultraportable LaptopTo IdeaPad U300 αποτελεί την επιτομή του στυλ, συνδυάζοντας, παράλληλα, έξυπνες τεχνολογίες οι οποίες συμβάλλουν στη διευκόλυνση των χρηστών. Έρχεται εξοπλισμένο κι αυ
Keywords
Τυχαία Θέματα