Η LG Laundry Solutions θα λάβει πρώτη στον κλάδο πιστοποίηση αναπαραγωγιμότητας αλγορίθμου από την UL

Η  LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία AI που εφαρμόζεται στις συσκευές της για την πλύση των ρούχων που αναβαθμίζονται, έχει λάβει πιστοποίηση ”AI Algorithm Reproducibility Process” (Διαδικασία αναπαγωγιμότητας αλγορίθμου AI) από την UL, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην επιστήμη της ασφάλειας.

Για πρώτη φορά στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, η πιστοποίηση επιβεβαιώνει τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης Direct Drive

(AI DD™) της LG, η οποία χρησιμοποιεί Deep Learning για να ανιχνεύει τους τύπους των υφασμάτων που πλένονται ή στεγνώνουν και επιλέγει τον βέλτιστο κύκλο και ρυθμίσεις για κάθε πλύση.

Η τεχνολογία AI DD της LG είναι η πρώτη λύση τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιείται σε μια συσκευή πλυντηρίου, η οποία  έχει πιστοποιηθεί από την UL. Η τεχνολογία αιχμής της εταιρείας υποβλήθηκε σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση για την επαλήθευση των δυνατοτήτων της, με την UL να μετρά διάφορα κριτήρια, όπως την καταλληλότητα των δεδομένων «μάθησης» που χρησιμοποιεί η LG και την απόδοση του αλγορίθμου της στην πραγματική χρήση.

Οι λύσεις για την πλύση ρούχων με τεχνολογία AI DD της LG παρέχουν στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευκολία και απαλή φροντίδα των υφασμάτων. Η τεχνολογία AI DD αξιοποιεί τo Deep Learning, μια τεχνολογία που επιτρέπει στους υπολογιστές να σκέφτονται και να μαθαίνουν μόνοι τους, για να προσδιορίζουν αυτόματα το βέλτιστο πρόγραμμα πλύσης για κάθε τύπο υφάσματος. Ανιχνεύοντας το βάρος και την απαλότητα των ρούχων σε κάθε πλύση, τα έξυπνα πλυντήρια και στεγνωτήρια της LG προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα μειώνουν τη φθορά των υφασμάτων.

Η διαφοροποιημένη τεχνολογία AI της LG, έχει επίσης αναγνωριστεί από διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Korea Testing Laboratory (πιστοποίηση ασφάλειας AI) και του Korean Standards Association (πιστοποίηση AI+).

Φέτος, η LG έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο την καινοτομία στις οικιακές συσκευές με το concept των συσκευών της που αναβαθμίζονται. Ενισχύοντας την ευκολία χρήσης, οι αναβαθμιζόμενες συσκευές της LG μπορούν να προσθέσουν νέες δυνατότητες και λειτουργίες μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού και hardware που διατίθενται μέσω της εφαρμογής ThinQ.

 «Το να είμαστε ο πρώτος στον κλάδο που πιστοποιείται η δική μας τεχνολογία AI από την UL αποτελεί απόδειξη της ηγετικής μας θέσης στην παγκόσμια αγορά οικιακών συσκευών», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η LG θα συνεχίσει να αναβαθμίζει την εμπειρία του χρήστη και να κάνει την καθημερινή ζωή πιο εύκολη, με καινοτόμες οικιακές συσκευές που αξιοποιούν τη δική μας πλέον πρόσφατη τεχνολογία AI και τις μοναδικές τεχνολογίες για την πλύση των ρούχων».

Keywords
Τυχαία Θέματα