Η LG Business Solutions συμμετείχε στη BEYOND 2024

Η LG Business Solutions, σε συνεργασία με την Westnet, συμμετείχε στην έκθεση BEYOND 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 25 έως τις 27 Απριλίου. Η ετήσια διεθνής διοργάνωση λειτουργεί ως κορυφαίο βήμα για την παρουσίαση της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας, προσελκύοντας τις πλέον πρωτοπόρες εταιρείες και τεχνολογίες από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο

και τη Μέση Ανατολή.

H LG Business Solutions συμμετείχε ενεργά στην BEYOND 2024, προβάλλοντας την προσήλωση της στην προώθηση της καινοτομίας και τη διαμόρφωση του μέλλοντος της ψηφιακής τεχνολογίας. Με έμφαση στην παρουσίαση λύσεων αιχμής, η LG προσέφερε στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία των προϊόντων της, που έχουν σχεδιαστεί για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και τη βελτίωση των λειτουργιών τους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια εντυπωσιακή σειρά προϊόντων της LG, όπως:

LED All-in-One 136′: Μια εντυπωσιακή λύση ψηφιακής σήμανσης LED, που προσφέρει εκπληκτικές εικόνες και ευέλικτη λειτουργικότητα, ιδανική για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.Createboard (75TR3DK): Μια διαδραστική οθόνη που ενισχύει τη συνεργασία και τη συμμετοχή, φέρνοντας επανάσταση στην εκπαίδευση αλλά και στον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες εργάζονται και επικοινωνούν.OLED Transparent (55EW5PG-S): Μια σύγχρονη λύση σήμανσης OLED που προσφέρει διαφανή προβολή, εναρμονιζόμενη άψογα σε κάθε περιβάλλον.27″ Touch Kiosk (27KC3PK-C): Μία κομψή και διαδραστική λύση αυτόματης παραγγελίας που συνδυάζει εμπειρία αφής και ελκυστική προβολή περιεχομένου.

Η BEYOND 2024 επικεντρώθηκε και φέτος στη συνεργασία, την ανταλλαγή γνώσεων και την καινοτομία, και η LG Business Solutions ήταν παρούσα, ευθυγραμμιζόμενη με αυτούς τους στόχους. H συμμετοχή του τμήματος Επαγγελματικών Λύσεων της LG στη διοργάνωση ανέδειξε για μία ακόμη φορά την αφοσίωση της εταιρίας στην προώθηση της προόδου και τη διαμόρφωση του μέλλοντος της τεχνολογίας προς όφελος όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Business Solutions, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.lg.com/gr/business. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BEYOND 2024, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.beyond-expo.gr/el/.

Keywords
Τυχαία Θέματα