Η Intralot στη Τζαμάικα

Η Intralot ξεκίνησε τη λειτουργία του iGEM και των σχετικών υπηρεσιών για την εποπτεία των τερματικών βιντεολόττο στην Τζαμάικα.


Το νέο συμβόλαιο έχει αρχική διάρκεια 10 έτη με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για διαδοχικές 5ετείς περιόδους. Το σύστημα iGEM, είναι η ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς της INTRALOT για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας. Τα τερματικά βιντεολόττο τα οποία είναι εγκατεστημένα στους χώρους ψυχαγωγίας της SVL συνδέονται στο

κεντρικό σύστημα iGEM της INTRALOT και ελέγχονται με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.


Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από λειτουργίες που επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών, όπως τζακποτ ευρείας κλίμακας, απομακρυσμένη ή τοπική διαχείριση και εποπτεία των τερματικών βιντεολόττο σε πραγματικό χρόνο και υποστήριξη όλων των διαδεδομένων πρωτοκόλλων επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων και των νέων πρωτοκόλλων της Gaming Standards Association, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς διαχείρισης παιχνιδιών να αναπτύξουν δίκτυα βιντεολόττο τελευταίας τεχνολογίας.


Η SVL ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001. Είναι μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες εταιρείες στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Η INTRALOT εξαγόρασε μερίδιο της εταιρείας το 2008, ενώ το 2010 αύξησε τη συμμετοχή της σε αυτή. Η SVL χρησιμοποιεί ήδη την τεχνολογία της INTRALOT για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος υπό την επωνυμία JustBet.


Keywords
Τυχαία Θέματα