Εpson εκτυπωτές «αλλάζουν» τα είδη σπιτιού

Πιάτα, μαχαιροπήρουνα, βάζα και τραπέζια διακοσμημένα πανομοιότυπα με την τεχνολογία θερμικής εξάχνωσης της Epson, επιδεικνύουν προσιτές νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους ειδικούς της διακόσμησης.

Η Epson παρουσιάζει τη δύναμη των πιο πρόσφατων inkjet εκτυπωτών εξάχνωσης χρωστικών της, SureColor, να παράγουν μια ποικιλία υψηλής ποιότητας και κατά παραγγελία ειδών σπιτιού στη Heimtextil. Μια επιλογή από πανομοιότυπα διακοσμημένα βάζα, πιάτα, κούπες, σουβέρ και μαχαιροπίρουνα

– σχεδιάστηκαν από το Blooming Bryony, ειδικά για τη Heimtextil – δείχνουν πώς διακοσμητές και σχεδιαστές ειδών σπιτιού, κατασκευαστές και έμποροι λιανικής πώλησης, μπορούν εύκολα να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα τους, απλά και με σχετικά χαμηλό κόστος επένδυσης.

Οι εκτυπωτές Epson SureColor προσφέρουν πλήρη ευελιξία για όποιον επιθυμεί να παράγει μικρό έως μεσαίο όγκο προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης. Όλα τα είδη σπιτιού στο περίπτερο της Epson στη Heimtextil, έχουν παραχθεί χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο και ευέλικτο εκτυπωτή SureColor SC-F6200 44 ιντσών, σε συνδυασμό με την ειδική 3D εξάχνωση της SubliTec.

Αυτός ο SureColor χρησιμοποιήθηκε επίσης για τη χρωστική εξάχνωση σε ChromaLuxe πάνελ για την παραγωγή εκπληκτικών, ανθεκτικών στις γρατσουνιές επιφανειών τραπεζιών, σουβέρ ποτών και μεταλλικών πάνελ. Αυτά συμπληρώνουν την γκάμα των οικιακών υφασμάτων και επίπλων που εκτείθενται για την παρουσίαση μιας εναρμονισμένης διακόσμησης εσωτερικού χώρου – όλα υλοποιημένα με την τεχνολογία inkjet της Epson.

Η επιλογή και η προσαρμογή στην διακόσμηση γίνεται όλο και πιο συχνή και η χρωστική εξάχνωση της Epson είναι μια από τις πιο ευπροσάρμοστες διαδικασίες ψηφιακής εκτύπωσης που επιτρέπουν την παραγωγή μιας σημαντικής ποικιλίας διακοσμημένων προϊόντων. Το εύρος των υλικών που μπορούν να εξαχνωθούν χρωστικά συνεχίζει να διευρύνεται και οι τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία χρωστικής εξάχνωσης της Epson, σημαίνει ότι είναι πλέον δυνατό να αναπαραχθούν υψηλής ποιότητας σχέδια έντονων χρωμάτων, μεγάλης διαρκείας και ανθεκτικότητας, σε ποικίλες επιφάνειες.

Αυτό προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τα χαρτοφυλάκιά τους, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί το άνοιγμα της αγοράς σε νέες επιχειρηματικές επενδύσεις για τις εταιρείες που επιθυμούν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα