Επεκτείνεται η RiverWeb IT Solutions

H RiverWeb IT Solutions επεκτείνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στους Νομούς Καβάλας και Ξάνθης, εξυπηρετώντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Ελλάδας.


Με σύμμαχο την τεχνολογία και τη δύναμη του διαδικτύου η εταιρία έχει ήδη συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία πολλών ιδιωτικών επιχειρήσεων, εταιριών, αλλά και τμημάτων του δημοσίου τομέα (όπως Δ.Ο.Υ., Τελωνεία, Ο.Σ.Ε.).


Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων

και ηλεκτρονικών καταστημάτων, την μηχανοργάνωση επιχειρήσεων και την τεχνική υποστήριξη αυτών, τη δικτυακή τηλεφωνία (Voice Over IP) και τη δικτυακή παρακολούθηση χώρων.


Η RiverWeb IT Solutions αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες που εργάζονται με συνέπεια και υπευθυνότητα για την υλοποίηση έργων οποιασδήποτε κλίμακας με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Ακριβώς επειδή δεν αποβλέπει στο ευκαιριακό κέρδος, η εταιρία είναι σε θέση να οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και μακρόπνοης δημιουργικής συνεργασίας με τον πελάτη.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα της εταιρίας www.riverweb.gr ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης τηλ.: 700 700 30 40 (αστική χρέωση), e-mail: [email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα