Έπαινοι στις δοκιμές για την Eset

Μία πλήρως επανασχεδιασμένη σειρά επιχειρηματικών λύσεων από την Eset για απαράμιλλη προστασία με βραβευμένες επιδόσεις και αποτελέσματα.


Η ESET ανακοίνωσε ότι η νέα σουίτα προϊόντων ασφαλείας για επιχειρήσεις θα είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική κατά το Δεκέμβριο 2014 και παγκοσμίως κατά το πρώτο τρίμηνο 2015. Οι νέες λύσεις endpoint της ESET

για Mac, Windows και Android προσφέρουν πλήρη προστασία σε όλες τις εταιρίες ανεξαρτήτως μεγέθους.


Σύμφωνα με τα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πέρυσι από το InfoSec Institute, η μέση ετήσια ζημιά που προκαλεί το κυβερνοέγκλημα σε μία παραβιασμένη επιχείρηση αυξήθηκε στα 11,56 εκατομμύρια δολάρια, αύξηση της τάξης του 26% μέσα σε ένα έτος, ενώ το ανώτερο κόστος που κόστισε σε οργανισμό ήταν τα 58 εκατομμύρια. Η έκθεση επίσης επισημαίνει ότι η ανίχνευση και η αντιμετώπιση της παραβίασης αποτελούν τις πιο δαπανηρές ενέργειες. Σύμφωνα με την Ετήσια παγκόσμια έρευνα της EY, περισσότερες από το 37% των εταιριών δεν παρακολουθούν κυβερνοαπειλές σε πραγματικό χρόνο, λόγω έλλειψης ευελιξίας. Δεν διαθέτουν επίσης τους απαραίτητους πόρους για να καταπολεμήσουν το κυβερνοέγκλημα.


Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ESET μεταξύ πελατών και επαγγελματιών ασφάλειας του IT χώρου σε όλο τον κόσμο, έχει ενσωματώσει όλες τις σύγχρονες και τις μελλοντικές απαιτήσεις τους στην καρδιά του επανασχεδιασμού και της ανακατασκευής των επιχειρηματικών της λύσεων, με στόχο την παροχή καλύτερης προστασίας με παράλληλη μείωση των απαιτήσεων από τα IT τμήματα.


Στο επίκεντρο της νέας σειράς προϊόντων βρίσκεται η ολοκαίνουρια κονσόλα απομακρυσμένης διαχείρισης, ESET Remote Administrator. Με ανανεωμένη όψη, βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας και αδιάλειπτη λειτουργικότητα, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις μέχρι και στη μικρότερη λεπτομέρεια με τη μέγιστη δυνατή ανάλυση, παρακολουθώντας και ελέγχοντας το επίπεδο ασφάλειας του εταιρικού δικτύου μέσω της νέας, web-based κονσόλας.


Η νέα σουίτα των λύσεων της ESET διαθέτει πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά:
- Προστασία mobile συσκευών χωρίς να χρειάζονται επιπλέον εργαλεία MDM.
- Ευέλικτη δημιουργία αναφορών για την ενημέρωση σχετικά με όλες τις πρόσφατες πληροφορίες IT.
- Πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχων από τις ρυθμιστικές αρχές χωρίς προβλήματα.
- Εύκολη μετάβαση για επιχειρήσεις που αναζητούν προστασία με τη βραβευμένη τεχνολογία της ESET.
- Ενιαίο unilicense για προστασία σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.


Οι νέες λύσεις Endpoint διαθέτουν μία πληθώρα νέων τεχνολογιών προστασίας όπως βελτιωμένο Anti-Phishing, Exploit Blocker, Vulnerability Shield και Advanced Memory Scanner, τα οποία ήδη είναι ενσωματωμένα στη σειρά προϊόντων της ESET για οικιακούς χρήστες. Στις πρόσφατες δοκιμές AV-Comparatives Anti-Phishing, η ESET πέτυχε την ψηλότερη βαθμολογία, με την πιο πλήρη προστασία phishing ανάμεσα στα προϊόντα που συμμετείχαν.


«Καθώς για πάνω από δύο δεκαετίες αναπτύσσουμε παγκοσμίως κορυφαίες λύσεις ασφάλειας, αποφασίσαμε την επανάσταση παρά την εξέλιξη σε ότι αφορά το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική στα προϊόντα μας. Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία και την κορυφαία τεχνογνωσία μας, και κατόπιν εκτεταμένων ερευνών σε υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη νέα, ισχυρή και ενιαία σειρά επιχειρηματικών λύσεων» δήλωσε ο Richard Marko, Chief Executive Officer της ESET. «Μικρές επιχειρήσεις και μεγάλοι οργανισμοί απαιτούν λύσεις που προσφέρουν στο χρήστη την καλύτερη εμπειρία και το υψηλότερο επίπεδο προστασίας. Οι νέες εταιρικές λύσεις της ESET μπορούν να χειριστούν απλές και σύνθετες ρυθμίσεις δικτύων, και τοπικές ή παγκόσμιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και πολύγλωσσων περιβαλλόντων, προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αποτελεσματικότητας».


Η τεχνολογία ESET NOD32 κατέχει ένα αξεπέραστο ρεκόρ για περισσότερα από 11 χρόνια στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού, με 87 συνεχόμενες διακρίσεις VB100 για ανίχνευση απειλών «in-the-wild», πολλές περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη λύση ασφάλειας.


«Τα προϊόντα της ESET κατέχουν ένα απίστευτο ρεκόρ στις συγκριτικές μας δοκιμές εδώ και πολλά χρόνια, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις δοκιμές» δήλωσε ο John Hawes, Chief of Operations στο Virus Bulletin. «Η δέσμευση τους στην ποιότητα είναι φανερή σε κάθε πτυχή των προϊόντων τους. Το ελκυστικό και εξαιρετικά φιλικό στο χρήστη περιβάλλον εργασίας, σε συνδυασμό με την απόλυτη σταθερότητα και τη χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος, προσφέρουν την αξιόπιστη προστασία από όλο το φάσμα των απειλών που αντιμετωπίζουν οι συσκευές και τα δεδομένα μας.»


Οι μαρτυρίες των πρώτων χρηστών που δοκίμασαν τις νέες λύσεις της ESET για επιχειρήσεις επιβεβαιώνουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας τους:


«Η ESET προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι σε ένα πακέτο anti-malware: εξαιρετικά ποσοστά ανίχνευσης, χαμηλή κατανάλωση πόρων και κεντρική διαχείριση. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την υποστήριξη από ειδικούς και την εκπαίδευση που μας προσφέρει η εταιρία, καθιστά την ESET την επιλογή μας για την προστασία των συστημάτων των πελατών μας» – Andy M., Managing Director της Miller Solutions, Ηνωμένο Βασίλειο


«Η κονσόλα Remote Administrator έκανε εύκολη την εγκατάσταση του ESET στο δίκτυο. Οι προκαθορισμένες πολιτικές βοήθησαν στην εγκατάσταση με ένα διαφορετικό τρόπο, καθώς με λίγες μόνο αλλαγές είχε προσαρμοστεί στην υποδομή του δικτύου και στις συγκεκριμένες ανάγκες.» – Gareth L., εταιρικός πελάτης της ESET, Ηνωμένο Βασίλειο.


Keywords
Τυχαία Θέματα