Ενισχυμένη η Intralot στην Τζαμάικα

Η Supreme Ventures Limited, στην οποία η Intralot κατέχει στρατηγικό μερίδιο, ανακοίνωσε τα βελτιωμένα ετήσια οικονομικά αποτελέσματά της για το 2012.


Η SVL παρουσίασε σημαντική βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη οικονομική της απόδοση από την είσοδό της στο Χρηματιστήριο της Τζαμάικας το 2006.


Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της SVL το 2012 αυξήθηκε κατά 6,0% φτάνοντας τα $306.8 εκατ. σε σύγκριση με το 2011. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αύξηση 31% φτάνοντας

τα $17,4 εκατ. Τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας (EAT-am) διαμορφώθηκαν στα $11,3 εκατ. σημειώνοντας μία εντυπωσιακή αύξηση 77% σε σχέση με το 2011.


Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Managing Director της INTRALOT Latin America και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SVL, δήλωσε: “Η Εταιρεία σημείωσε εντυπωσιακά βελτιωμένη κερδοφορία ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αναδιοργάνωσης των λειτουργιών της. Το 2013 θα συνεχίσουμε αυτή τη στρατηγική, με στόχο να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας εστιάζοντας κυρίως στις δραστηριότητες μας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.”


Keywords
Τυχαία Θέματα