Ενεργή η παρουσία της Scan Information Systems

Ενεργός συμμετοχή της Scan Information Systems σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες στο πεδίο της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.


Κατά τη διάρκεια της 30χρονης επιχειρηματικής της πορείας, η SCAN Information Systems ήταν πάντα παρούσα στον χώρο των εφαρμογών πληροφορικής για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Στο πλαίσιο αυτό, τον μήνα Οκτώβριο συμμετείχε σε 2 από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της χρονιάς στο συγκεκριμένο

πεδίο:
- Χορηγός στα “– HR Excellence Awards”, που διοργανώθηκαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ, στις 23/1/2012 και
- Μεγάλος χορηγός στο «8th People Management Executive Seminar», που διοργάνωσε η Boussias Conferences, στις 24/10/2012, με τη συμμετοχή CEO’s και υψηλόβαθμων στελεχών HR απ’ όλο το επιχειρηματικό φάσμα.


Και στις 2 εκδηλώσεις, οι άνθρωποι της SCAN είχαν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στα απαιτητικά ζητούμενα των σύγχρονων οργανισμών σε σχέση με τα ζητήματα HR.


O Διευθύνων Σύμβουλος της SCAN Information Systems, κ. Μίκης Πρωτοπαπάς, σχολίασε σχετικά: «Ο χώρος του HR αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα της εταιρείας μας. Χάρη στη λειτουργικότητα και τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, διατηρούμε ένα συντριπτικό μερίδιο στις μεγάλες επιχειρήσεις. Πετύχαμε, γιατί στηριζόμαστε σε μια διαρκή επαφή με τους επαγγελματίες του χώρου, αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες και παρακολουθώντας τις σχετικές εξελίξεις, στην Ελλάδα και διεθνώς. Η ενεργός συμμετοχή στις συγκεκριμένες κλαδικές εκδηλώσεις αποτελεί για μας αυτονόητη επιλογή».


Keywords
Τυχαία Θέματα