Εικόνα Ήχος: Παραιτήθηκε ο Α. Γιασίν

Την παραίτησή τους υπέβαλαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εικόνα Ήχος, Α. Γιασίν όπως και το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Γαρμπής Κ.

Επιπροσθέτως, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και τα ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά, μέλη του, κκ Ρεντζιλά Π. και Βαρτζή Ε., σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.


Αναλυτικότερα, μετά από άκαρπη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας, την Τετάρτη 14/12/11, κατά την οποία αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση της εταιρείας και τα προβλήματα ρευστότητας, ο κος

Γιασίν, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος υπέβαλε την παραίτησή του, αφού πρώτα συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Γαρμπή Κ/νου, εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. Επίσης, τις παραιτήσεις τους από το Διοικητικό Συμβούλιο υπέβαλλαν ο κος Γιασίν και τα ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά, μέλη του Δ.Σ. κκ Ρεντζιλά Π. και Βαρτζή Ε.


Οι παραιτήσεις των ως άνω μελών, του συνόλου, δηλαδή, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τελούν υπό την έγκριση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. Λόγω των ανωτέρω εξελίξεων την παραίτησή του υπέβαλλε και ο Εσωτερικός Ελεγκτής της Εταιρίας κος Κελεσίδης Κυριάκος.


Η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τις 10.1.2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 12μμ στην έδρα της Εταιρίας, οδός Συμεωνίδη 57.

Keywords
Τυχαία Θέματα