Εγκαίνια για το super store Πλαίσιο στη Δάφνη

Στα εγκαίνια του νέου super store Πλαίσιο στη Δάφνη, οι επισκέπτες θα απολαύσουν εκπτώσεις και events.

Το Πλαίσιο εγκαινιάζει τη Δευτέρα 25 Απριλίου το νέο του κατάστημα στη Δάφνη (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 87-89), το οποίο εκτείνεται σε 2.500 τ.μ. και φιλοξενεί πάνω από 15.000 προϊόντα next-gen τεχνολογίας.

Το

super store διαθέτει 27 εξειδικευμένους συνεργάτες, ενώ αποκλειστικά για τα εγκαίνια, θα έχει 46 προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων (25/04-28/04 ή έως εξαντλήσεως αποθεμάτων).

Παράλληλα, την ημέρα των εγκαινίων στις 18.00-21.00 ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ρυθμός 9,49» με την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και guest τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα εκπέμπει live από το Πλαίσιο Δάφνης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, επίσης, να λάβουν μέρος σε διάφορα events όπως: τουρνουά gaming, πιλοτάρισμα και σκηνοθεσία σε drone show, ζωγραφική σαν επαγγελματίες, χάρη στο προτζέκτορα Portrait Machine και εκπαίδευσης των παιδιών στον προγραμματισμό, χάρη στο ειδικό workshop Lego Mindstorms EV3.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στην περιοχή της Δάφνης, το κατάστημα έχει 30 θέσεις εσωτερικού και εξωτερικού parking.

Keywords
Αναζητήσεις
plaisio 25 4 2016 εγκαινια δαφνη, προσφορες εγκαινια πλαισιο δαφνης
Τυχαία Θέματα