Δυο νέοι εκτυπωτές dye-sub από την Epson

Η Epson φέρνει δύο νέους εκτυπωτές dye-sub, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να παράγουν οικονομικά, υψηλής ποιότητας υφάσματα και διαφημιστικά είδη.

Ως μέρος ενός πλήρους πακέτου της Epson, οι εκτυπωτές SC-F7200 και SC-F6200 συνοδεύονται από εγγύηση και υποστήριξη σέρβις, δίνοντας τη δυνατότητα σε παραγωγούς υφασμάτων, στούντιο φωτογραφίας και εταιρείες προώθησης προϊόντων να επωφεληθούν με σιγουριά από το αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας της Epson.

Αυτά τα νέα μοντέλα ενισχύουν τη σειρά dye-sublimation της Epson προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να διευρύνουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες. Τόσο ο SC-F7200 όσο και ο SC-F6200 μπορούν να τυπώσουν σε υφάσματα, όπως ενδύματα, αθλητικά είδη και υφάσματα για το σπίτι, παράγοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ενώ ο SC-F6200 παρέχει επίσης την ευελιξία που είναι απαραίτητη για την εξάχνωση μιας σειράς σκληρών υποστρωμάτων. Ιδανικός για εταιρείες που παράγουν διαφημιστικά είδη, ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάχνωση προσαρμοσμένων ειδών, όπως κούπες και θήκες για τηλέφωνα και tablet.

Ο Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager και Ειδικός Κάθετων Προϊόντων, Epson Ελλάδος, δήλωσε: «Σε αυτά τα δύο μοντέλα, χρησιμοποιήσαμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της μηχανικής της Epson ώστε να προσφέρουμε δύο νέους εκτυπωτές dye-sublimation στους πελάτες μας. Με τις νέες και βελτιωμένες δυνατότητες, ο εκτυπωτής SC-F6200 προσφέρει μια πληθώρα νέων λειτουργιών στη φωτογραφική αγορά για την εκτύπωση φωτογραφιών σε υποστρώματα όπως το μέταλλο και το ξύλο. Πέρα από αυτό, ο SC-F7200 δημιουργήθηκε αποκλειστικά και εξελίχθηκε ώστε να εξυπηρετήσει την αγορά της εκτύπωσης με στόχο δημιουργία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.»

Και οι δύο εκτυπωτές χρησιμοποιούν την κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP της Epson για την παραγωγή εντυπωσιακών εκτυπώσεων ακριβείας με εξαιρετικά χρώματα και ευκρίνεια. Αυτή η κεφαλή εργάζεται σε συνδυασμό με το σετ μελανιών UltraChrome DS προκειμένου οι χρήστες να επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα νέο μελάνι HDK Black δημιουργήθηκε κυρίως για την εκτύπωση σε υφάσματα ώστε να παράγεται βαθύ, ουδέτερο μαύρο χρώμα και έντονες σκιές. Οι χρήστες που εκτυπώνουν σε άκαμπτα υποστρώματα θα επωφεληθούν από τα βασικά μαύρα μελάνια, αφού παράγουν ομαλές διαβαθμίσεις, ιδανικές για τη δημιουργία διαφημιστικών ειδών.

Οι πελάτες dye-sublimation που θα αγοράσουν αυτά τα προϊόντα θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκτύπωσης της Epson. Το υλικό, το λογισμικό, η κεφαλή εκτύπωσης, τα μελάνια και τα χαρτιά θερμομεταφοράς έχουν κατασκευαστεί και υποστηρίζονται από τον ίδιο κατασκευαστή ώστε να διασφαλίζεται ότι όλα λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Οι εκτυπωτές διαθέτουν επίσης το λογισμικό Wasatch, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να εκτυπώνουν αμέσως, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον αγορές.

Επιπρόσθετα, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και υποστήριξης είναι σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία αίσθησης ξεγνοιασιάς στους πελάτες της Epson. Στην απίθανη περίπτωση ενός προβλήματος και τα δύο προϊόντα συνοδεύονται από βασική εγγύηση ενός έτους. Εάν οι πελάτες επιθυμούν να επεκτείνουν την κάλυψη, τότε υπάρχει επίσης η εγγύηση Epson CoverPlus που περιλαμβάνει κυλιόμενη εγγύηση Epson ενός έτους, ώστε οι πελάτες να μπορούν να πληρώνουν για ένα έτος κάθε φορά και να μην χρειάζεται να προπληρώσουν εκ των προτέρων για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Επίσης, και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν τρόπους που βοηθούν τους πελάτες να διατηρούν χαμηλά τα έξοδά τους. Τα συστήματα μελανιών υψηλής χωρητικότητας έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ η χρήση των αυθεντικών μελανιών της Epson διασφαλίζει λιγότερο καθάρισμα και λιγότερες αντικαταστάσεις της κεφαλής εκτύπωσης έτσι ώστε να μειώνεται ο πιθανός χρόνος εκτός λειτουργίας.

Η απόρριψη των υπολειμμάτων μελανιών είναι τώρα πιο εύκολη και πιο οικονομική αφού και οι δύο εκτυπωτές περιλαμβάνουν μια φιάλη δύο λίτρων για τη συλλογή των απορριμμάτων. Και τα δύο προϊόντα διατίθενται με το πρόγραμμα διαχειριζόμενης υπηρεσίας εκτύπωσης της Epson , που επιτρέπει καλύτερο έλεγχο του προϋπολογισμού και συμβάλλει στη μείωση της συσσώρευσης εκτυπώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα