Δώρο ταξίδι στην Πράγα από τη Nova

Κερδίστε ταξίδι στην Πράγα μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet – Nova Προνόμια». Το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα και 3 διανυκτερεύσεις.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε από τη Nova και το Travel

Channel, το απόλυτο ταξιδιωτικό κανάλι που προβάλλεται από την πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας. Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet – Nova Προνόμια», δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό συνδρομητή να κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Πράγα.

Το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα και 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο εντυπωσιακό 4 αστέρων «K & K Hotel Fenix Prague», που βρίσκεται κοντά στην όμορφη ιστορική Παλιά Πόλη και σε όλα τα θαυμάσια αξιοθέατα της Πράγας. Επιπλέον, περιλαμβάνει δείπνο για 2 σε ποταμόπλοιο, καθώς και ένα απολαυστικό Grand City Tour με ξενάγηση στα κάστρα της Πράγας και κρουαζιέρα στον Μολδάβα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με αφορμή την εκπομπή «Τα μυστήρια των κάστρων», που προβάλλεται από το Travel Channel, κάθε Πέμπτη στις 21:00. Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 29 Απριλίου στην ιστοσελίδα www.forthnet.gr/lotteries. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2015 και το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα