Διαγωνισμός LG Music Flow H3

Η LG σας κάνει δώρο ένα «έξυπνο» ασύρματο Wi-Fi ηχείο για μουσική σε κάθε χώρο, ακόμα και από το smartphone σας, το LG Music Flow H3.

Τι πρέπει να κάνετε, για να γίνει δικό σας:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/www.techpress.gr)
Κάντε share το post του διαγωνισμού.
Και μπείτε στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, στις 13:00. Ο νικητής θα ανακοινωθεί

την ίδια ημέρα.

Λίγα λόγια για το LG Music Flow H3

Κερδίστε ένα «έξυπνο» ασύρματο Wi-Fi ηχείο για μουσική σε κάθε χώρο, ακόμα και από το smartphone σας!

Το H3 ανήκει στην οικογένεια LG Music Flow Smart HiFi Audio Wireless MultiRoom, μια σειρά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κατασκευασμένη για να προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο. Η σειρά ηχοσυστημάτων Music Flow διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από το smartphone ή το tablet σας, δίχως αυτό να αποκλείει βέβαια και τα… παραδοσιακά PC. Η σύνδεση μπορεί να γίνει με ένα απλό άγγιγμα της NFC φορητής συσκευής σας πάνω στην επιφάνεια του ηχείου, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η Bluetoothσύζευξη ή εναλλακτικά μέσω wi-fi και της εφαρμογής Music Flow. Το ίδιο το ηχείο H3, εκτός από Bluetoothκαι Wi-Fi συνδεσιμότητα, υποστηρίζει και ενσύρματη σύνδεση με το routerσας μέσω θύρας Ethernet, ενώ προσφέρει επιπρόσθετα δυνατότητα «Google Cast» streaming.

Το H3 παντρεύεται ιδανικά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας LG Music Flow, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον τα WiFi ηχεία Η5 και Η7, και την WiFi ηχομπάρα HS7, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ανεξάρτητα είτε συνδεδεμένα με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας δικτύου Dual Band WiFi (2.4/5GHz), προσφέροντας έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία σε μεγάλους χώρους ή χώρους με πολλαπλά δωμάτια.

Εκτός από τις συλλογές μουσικής, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn. Η σειρά LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου, οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, αφού τα ηχεία μπορούν να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική, ανάλογα με τη θέση του χρήστη. Τέλος, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, η σειρά LG Music Flow μπορεί να αναπαράγει αρχεία FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ώστε ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.lg.com/gr/smart-hi-fi-audio .


Keywords
Τυχαία Θέματα