devolo dLAN 650 triple+

Η devolo παρουσιάζει τον dLAN 650 triple+, τον δεύτερο κατά σειρά προσαρμογέα της σειράς dLAN 650, το ταχύτερο μοντέλο στην αγορά προσαρμογέων Powerline.


Παρέχει υψηλής ταχύτητας οικιακό δίκτυο στα 600 Mbps, με τρεις θύρες Gigabit LAN και ενσωματωμένη πρίζα. Ο dLAN 650 triple+ βασίζει τη λειτουργία του στην πρωτοποριακή τεχνολογία devolo range+ (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), που επιτυγχάνει ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και μεγαλύτερη εμβέλεια. Έτσι συνδέονται πλέον εύκολα μεταξύ τους και στο Internet, υπολογιστές,

αλλά και υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές ψυχαγωγίας καθώς και έξυπνες οικιακές συσκευές, μέσα από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος.


devolo range+ Technology για μέγιστη ταχύτητα και εμβέλεια
Ένα νέο ρεκόρ καταγράφεται στον τομέα του dLAN Powerline: Η νέα γενιά επιτυγχάνει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες που φτάνουν τα 600 Mbps στο οικιακό δίκτυο μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, καθιστώντας το ιδανική λύση για κοινή και ταυτόχρονη πρόσβαση και σε μεγάλα αρχεία σε ένα οικιακό δίκτυο! Ο νέος προσαρμογέας dLAN 650 triple+ βασίζεται στην καινοτόμα τεχνολογία range+ της devolo (που βρίσκεται ήδη εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας) η οποία διευρύνει σημαντικά την εμβέλεια λήψης του Powerline. Τώρα, πλέον μπορεί να γίνει χρήση του πλήρους εύρους ζώνης μιας σύνδεσης στο Internet ακόμη και σε αρκετά απομακρυσμένα δωμάτια. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία καινοτομία η οποία επιτυγχάνει την επικοινωνία των δεδομένων μέσα και από τις τρεις φυσικές γραμμές του ηλεκτρικού κυκλώματος τροφοδοσίας. Για το σκοπό αυτό, devolo έχει αναπτύξει ένα ειδικό και μοναδικό σχεδιασμό στο hardware (εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας) που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στους νέους προσαρμογείς dLAN 650.


Τρεις θύρες LAN για πολλαπλές συνδέσεις
Ο dLAN 650 triple+ διαθέτει τρεις θύρες Gigabit-LAN και καθιστά έτσι δυνατή την απευθείας σύνδεση στο οικιακό δίκτυο πολλών και διαφορετικών ειδών συσκευών. Αυτό είναι ιδανικό σε περιπτώσεις συσκευών που βρίσκονται στο καθιστικό και σε ένα οικιακό γραφείο για παράδειγμα. Υπολογιστές και περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτές και δίσκοι NAS, μπορούν να συνδεθούν μαζί και με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ψυχαγωγίας όπως smart TVs, media receivers και Blu-ray players, αλλά και σύγχρονες έξυπνες οικιακές συσκευές, στο Internet και στο οικιακό δίκτυο με απόλυτη ευκολία.


Ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα με φίλτρο δικτύου
Με τον νέο dLAN 650 triple+, δεν χάνετε πλέον καμία πρίζα σε κανέναν χώρο, αφού όλες οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέσω πολύπριζου απευθείας πάνω στον dLAN Adapter που ενσωματώνει δική του πρίζα. Επιπλέον, το ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου βελτιώνει περαιτέρω τη μετάδοση των δεδομένων στο οικιακό δίκτυο, εξαλείφοντας τυχόν παρεμβολές που μπορεί να προκύπτουν για παράδειγμα από τροφοδοτικά.


Ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση με δυναμική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Η νέα γενιά επεξεργαστών Powerline που χρησιμοποιείται στη σειρά προσαρμογέων dLAN 650 triple+ δεν είναι μόνο βελτιστοποιημένη όσον αφορά στην απόδοση μετάδοσης των δεδομένων, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαχειρίζεται εξαιρετικά την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνει μόλις 4,4 Watt σε κατάσταση λειτουργίας. Όταν είναι απενεργοποιημένες οι συνδεδεμένες στο δίκτυο συμβατές συσκευές, ο προσαρμογέας μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής καταναλώνοντας μόνο 0,7 watt.


Ο devolo dLAN 650 triple+ θα είναι διαθέσιμος από τέλος Νοεμβρίου 2013. Η τιμή πώλησης του Starter Kit που περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα dLAN 650 triple+ και έναν dLAN 650+ ανέρχεται στα 149,90 ευρώ. Μεμονωμένοι προσαρμογείς για επέκταση του οικιακού δικτύου κοστίζουν 79,90 ευρώ. Η εγγύηση της devolo είναι διάρκειας τριών ετών.


dLAN Powerline, το απλό οικιακό δίκτυο μέσα από την ηλεκτρική καλωδίωση
Επανάσταση από την πρίζα: Το dLAN Powerline της devolo χρησιμοποιεί την οικιακή γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος σαν ένα μεγάλο δικτυακό καλώδιο. Έτσι κάθε πρίζα μετατρέπεται με τη βοήθεια ενός προσαρμογέα dLAN σε σημείο πρόσβασης στο δίκτυο, δίνοντας άμεση δυνατότητα σύνδεσης στο Internet σε υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας και έξυπνες οικιακές συσκευές. H υψηλή ταχύτητα μετάδοσης, η ασφαλής κωδικοποίηση και η εύκολη εγκατάσταση, καθιστούν το dLAN Powerline ως το καλύτερο οικιακό δίκτυο. Η devolo παραμένει παγκόσμια ηγέτιδα με πάνω από 18 εκατομμύρια πωλήσεις, σε προσαρμογείς dLAN.


Keywords
Τυχαία Θέματα