Μπαμπούλες Πανεπιστημίου στο Πλαίσιο

Οι Μπαμπούλες Πανεπιστημίου, η νέα μεγάλη επιτυχία της Disney/ Pixar έρχεται στο Πλαίσιο σε 3D BluRay, BluRay & DVD και γιορτάζει με μια ειδική προβολή.


Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, αποκτήστε οποιαδήποτε ταινία Disney

σε 3D BluRay, BluRay & DVD και κερδίστε την ευκαιρία να απολαύσετε στο σινεμά την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου στο Mall τις πρώτες περιπέτειες που μας γνώρισαν τον Μάικ Βαζόφσκι και τον Τζέιμς Σάλιβαν, ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε.


Η ταινία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες όλων των εποχών για την Disney/Pixar και σημείο αναφοράς για τα παιδιά κάθε ηλικίας.


Λίγα λόγια για την ταινία
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
MONSTERS UNIVERSITY


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ DISNEY/PIXAR


$735.000.000 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βαζόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Φοβιστή. Όμως, ο υπερβολικός ανταγωνισμός μεταξύ τους θα γίνει η αιτία να τους διώξουν από το Πρόγραμμα Εκφοβισμού. Το “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου” μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ και ο Σάλι τα θαλάσσωσαν, αλλά τελικά έμαθαν να συνεργάζονται, να αλληλοσυμπληρώνονται και κάπως έτσι να βάλουν τα θεμέλια για μια υπέροχη φιλία.


Keywords
Τυχαία Θέματα