Ασύρματο σύστημα ηχείων SRS-X9

Το μοντέλο WiFi SRS-X9 με εξαιρετικής ποιότητας ήχο και εντυπωσιακό σχεδιασμό definitive outline σάς μεταφέρει σε ένα άλλο επίπεδο ακρόασης.


Το προηγμένο χαρακτηριστικό Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX™)[iii] της Sony ραφινάρει και αποκαθιστά το σήμα ήχου και επαναδημιουργεί τη λεπτή αρμονία υψηλής συχνότητας, που έχει χαθεί σε ιδιαίτερα συμπιεσμένα αρχεία MP3

και AAC. Με το χαρακτηριστικό DSEE HX θα απολαμβάνετε ήχο υψηλής ανάλυσης με πολλές λεπτομέρειες, όπως ακριβώς θα ήθελε και ο καλλιτέχνης που τον δημιούργησε. Χάρη στο subwoofer με λειτουργία bi-amped και τους διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές, το σύστημα 2,1 καναλιών πρώτης ποιότητας αποδίδει ισχυρό ήχο πλήρους εύρους με καλή ισορροπία τόνου και πλούσια, ακριβή μπάσα. Τα οκτώ κανάλια του ενισχυτή ήχου S-Master HXTM[iv] χαρίζουν μια εντυπωσιακή ισχύ 154W και σε συνδυασμό με την μοναδική τεχνολογία Clear Audio+TM[v], της Sony, που βελτιώνει τα μπάσα, προσφέρουν ρεαλιστικούς και πλούσιους μεσαίους τόνους


Τα συστήματα αυτά σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν με τη σύγχρονη ψηφιακή ζωή και να σας προσφέρουν μουσική απόλαυση με πολλές επιλογές στη συνδεσιμότητα και το streaming. Εάν έχετε ένα smartphone ή ένα tablet με ενεργοποιημένο NFC, απλώς αγγίξτε το επάνω μέρος της κύριας μονάδας για να απολαύσετε ακρόαση με ένα άγγιγμα. Η σύνδεση Bluetooth® γίνεται αυτόματα και η μουσική από το smartphone ή το tablet σας θα γεμίσει το χώρο. Το απλό, ασύρματο streaming μουσικής υποστηρίζεται μέσω ενσωματωμένου WiFi και Bluetooth®.


Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση και χρησιμοποιήστε υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως τo Music Unlimited, το Spotify και το Tunein Radio, απευθείας, χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή. Χάρη στην εφαρμογή SongPal™, μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα τις συμβατές συσκευές ήχου Sony, ενώ με το AirPlay μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο iPad ή το iPhone σας. Τα ασύρματα ηχεία διαθέτουν είσοδο ήχου και δυο θύρες USB, για να αναπαράγετε απευθείας μουσική ή να συνδέεστε με laptop, τηλέφωνο και άλλα.


Keywords
Τυχαία Θέματα