Απονομή διάκρισης για τα 40 χρόνια ΕΛΜΗ SYSTEMS – CASIO

Tην επέτειο των 40 ετών επιτυχημένης πορείας της στην Ελληνική αγορά γιόρτασε η ΕΛΜΗ SYSTEMS A.E επίσημη αντιπρόσωπος της CASIO.

H ΕΛΜΗ SYSTESMS με αφορμή την επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της CASIO Ευρώπης, Κazuyuki Yamashita, οργάνωσε εκδήλωση στα νέα της γραφεία.
Κύριος σκοπός της επίσκεψης του υψηλόβαθμου στελέχους της CASIO

ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας προς την ΕΛΜΗ SYSTEMS και τους ιδρυτές της Ν. Λαγουσάκο και Μ. Σουρβίνο , για την σαραντάχρονη και επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών.


Επίσης, η ΕΛΜΗ SYSTEMS είναι ο πρώτος και ο παλαιότερος αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρείας CASIO στην Ευρώπη.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος και ιδρυτής Ν. Λαγουσάκος καλωσόρισε τον κ. Κ. Yamashita, αναφέροντας ότι η αναγνωρισιμότητα και η καταξίωση του ονόματος CASIO στην Ελληνική αγορά ως μιας κορυφαίας ετικέτας προϊόντων τεχνολογίας, είναι το αποτέλεσμα 40 χρόνων σκληρής προσπάθειας, εργατικότητας και επαγγελματικής συνέπειας του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛΜΗ SYSTEMS καθώς και του πάθους τους για δημιουργία και πρόοδο.


Στην ομιλία του ο κ. Κ. Yamashita ανέφερε ότι με την επίσκεψή του στην Ελλάδα επιθυμεί να τιμήσει και να επισφραγίσει την 40χρονη παρουσία της CASIO στην Ελληνική αγορά μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της. Εξέφρασε δε την εμπιστοσύνη του και την πεποίθησή του ότι παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελληνική αγορά, η EΛΜΗ SYSTEMS θα ανακαλύψει ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς για τα προϊόντα CASIO, τα οποία είναι υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.


Η ΕΛΜΗ SYSTEMS, είναι από τις ελάχιστες εταιρείες-αντιπροσώπους CASIO στην Ευρώπη που διανέμει όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Ιαπωνικής εταιρείας: αριθμομηχανές, ρολόγια, ταμειακά συστήματα, μουσικά όργανα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, προβολικά συστήματα (projectors) και άλλα.
Mε ευρύτατο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά που ξεπερνά τα 1.200 σημεία πώλησης, η ΕΛΜΗ SYSTEMS θεωρείται ένας από τους leaders στην Ελληνική αγορά στον χώρο της διάθεσης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.


Πρόσφατα, δημιούργησε μοντέρνο showroom στα νέα γραφεία της στην Λ. Αθηνών 165 στο Χαϊδάρι, όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα της εταιρείας CASIO για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών χονδρικής και του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα