Ανεβάστε ταχύτητα με την Kaspersky Lab

To δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών της Kaspersky Lab, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα και στην περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών για την εταιρεία κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012, συνεχίζει να διευρύνεται.


‘Ηδη μετρά πάνω από 1.100 συνεργάτες ενώ νέες χώρες να εντάσσονται συνεχώς σε αυτό. Το πρόγραμμα προσφέρει πολλά οφέλη και ευκαιρίες για τους αποκλειστικούς συνεργάτες, καθώς τους δίνεται

η δυνατότητα να συνδέσουν το όνομά τους και τις επιχειρήσεις με ένα παγκοσμίως γνωστό brand και να επιτύχουν κέρδη.


Το πρόγραμμα αποκλειστικών συνεργατών που είναι ήδη ενεργό στη Λατινική Αμερική, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Τουρκία, στην Τσεχία, στην Ουγγαρία, στη Σλοβακία και πολύ πρόσφατα και στη Ρουμανία, αποτελεί μια αμοιβαία επωφελή ευκαιρία τόσο για την Kaspersky Lab όσο και για τους αποκλειστικούς συνεργάτες της. Οι συνεργάτες κερδίζουν ένα σύνολο εργαλείων για τους online πόρους που διαθέτουν ώστε να μπορέσουν να διασφαλίσουν την επιτυχία τους μαζί με την Kaspersky Lab Σε αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνεται η πρόσβαση σε τοπικές συνδέσεις, προωθητικά υλικά στη γλώσσα τους, banners και δημιουργικοί πόροι για την προώθηση των πιο πρόσφατων προϊόντων ασφάλειας. Η Kaspersky Lab δημιουργεί, επίσης, μόνο για τους αποκλειστικούς συνεργάτες της ειδικές προωθητικές ενέργειες και εκπτωτικά κουπόνια. Ένας αποκλειστικός συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλα τα παραπάνω για να προσελκύσει τους online επισκέπτες του στα προϊόντα της Kaspersky Lab και να συγκεντρώσει μια προμήθεια για κάθε προϊόν που αγοράστηκε μέσω των link του. Έτσι, δημιουργούνται πολύτιμες συνεργασίες με την προώθηση των online πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών ενώ παράλληλα αυξάνεται η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του συνεργάτη ο οποίος συνδέεται με ένα κορυφαίο brand ασφάλειας.


Οι αποκλειστικοί συνεργάτες λαμβάνουν έως και 30% προμήθεια και ταυτόχρονα δεν είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με τους πελάτες, τις πωλήσεις, τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων και τις χρηματικές συναλλαγές, την αποστολή εμπορευμάτων και τις αποζημιώσεις. Επιπλέον, μπορούν να «τρέχουν» τις επιχειρήσεις τους από οπουδήποτε, απολαμβάνοντας τεράστια ευελιξία. Το μόνο πράγμα που απαιτείται για να γίνει κάποιος αποκλειστικός συνεργάτης είναι μία εγγραφή, η οποία γίνεται απολύτως δωρεάν. Μετά την έγκριση της εγγραφής του, ο συνεργάτης λαμβάνει ένα link με το ID του, το οποίο μπορεί να το τοποθετήσει στην ιστοσελίδα του με διάφορους τρόπους, όπως banners κ.ά. Οι πωλήσεις παρακολουθούνται για έως και 90 ημέρες μετά την αναφορά από τον αποκλειστικό συνεργάτη και ανάλογα με τον όγκο των πωλήσεων ο συνεργάτης λαμβάνει την προμήθειά του. Το σύνολο των B2C προϊόντων της Kaspersky Lab είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα ενώ υπάρχει ευκαιρία για την προώθηση των B2B προϊόντων. Καθώς η επιχείρησή του συνεργάτη μεγαλώνει, θα μπορούσε να ζητήσει να αναδειχθεί Online Reseller και τελικά να ξεκινήσει να πωλεί τα προϊόντα της Kaspersky Lab ως Online Distributor.


Ένας συνεργάτης μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει τα ωφέλη του προγράμματος δουλεύοντας μαζί με το παγκόσμιο ή το τοπικό Δίκτυο Αποκλειστικών Συνεργατών. Η Kaspersky Lab συνεργάζεται με κορυφαία δίκτυα πωλήσεων λογισμικού σε όλο τον κόσμο όπως το oneNetworkDirect ή το Avangate Affiliate Network, καθιστώντας εύκολο για τους νέους συνεργάτες να ξεκινήσουν τις online πωλήσεις και να κερδίσουν υψηλά περιθέωρια κέρδους. Τα τοπικά δίκτυα αποκλειστικών συνεργατών στις Αναδυόμενες Αγορές περιλαμβάνουν τα: Adtriplex, OfferForge, ikoo, Zanox, και άλλα.


«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους ενώ μπορούν να συνδέσουν το όνομά τους με λύσεις ασφάλειας υψηλού επιπέδου. Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε ότι οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο καθώς και στην περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών εκτιμούν τη μεγάλη ευελιξία και τα σημαντικά ωφέλη του προγράμματός μας», δήλωσε ο Pavel Korolev, Online Sales Group Manager για την περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών στην Κaspersky Lab.


Keywords
Τυχαία Θέματα