Ανακοίνωση από την Intralot Italia

Διευκρινήσεις από την Intralot Italia σχετικά με την προσωρινή κράτηση ενός νυν και ενός πρώην υπαλλήλου της εταιρείας για εμπλοκή τους σε παράνομες δραστηριότητες.Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούσαν στην προσωρινή κράτηση ενός νυν και ενός πρώην υπαλλήλου της εταιρείας στην Ιταλία, για φερόμενη εμπλοκή τους σε παράνομες δραστηριότητες, η INTRALOT Italia δηλώνει και διευκρινίζει ότι η εταιρεία δεν αποτελεί αντικείμενο έρευνας, καθώς δεν εμπλέκεται σε καμία παράνομη
πράξη. Επιπλέον, η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε τυχόν παράπτωμα των δύο ατόμων στις προσωπικές τους δραστηριότητες.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από τον Αντιεισαγγελέα, κ. Rosario Cantelmo, ο οποίος δήλωσε σήμερα στα Ιταλικά μέσα ότι «η INTRALOT δεν σχετίζεται με την έρευνα και δεν υπάρχει καμία υποψία για την εταιρεία». Όπως τονίστηκε από την Εισαγγελία της Νάπολης, με την οποία η εταιρεία συνεργάζεται από την έναρξη της έρευνας, οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στο νυν και πρώην υπάλληλο της εταιρείας (για γεγονότα που συνέβησαν το 2008) δεν σχετίζονται με «στημένα παιχνίδια», όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε από μερίδα του Τύπου.
Η INTRALOT Italia έθεσε άμεσα σε ισχύ όλες τις εσωτερικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό της, προκειμένου να εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά και διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τη φήμη της.
Μολονότι ο υπάλληλος της εταιρείας αφέθηκε στις 24/9/2011 ελεύθερος με δικαστική απόφαση, η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα πειθαρχικά μέτρα και τον έχει παύσει από τα καθήκοντά του, καθώς εξελίσσεται η έρευνα. Η συνεργασία της εταιρείας με τον πρώην υπάλληλό της έχει διακοπεί από τον Δεκέμβριο του 2008.
Η INTRALOT λειτουργεί με επιτυχία προς την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων στην Ιταλία και θα συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην τοπική αγορά, όπως άλλωστε κάνει και από την έναρξη της λειτουργίας της, γεγονός που την έχει καταστήσει τη μεγαλύτερη μη Ιταλική εταιρεία στοιχηματισμού στη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα