Αίτηση πτώχευσης από την On Telecoms

Αύριο εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση πτώχευσης που κατατέθηκε από τη διοίκηση της On Telecoms. Η εταιρεία είχε τελευταία φθίνουσα πορεία.

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται αύριο, η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε

η διοίκηση της On Telecoms, με στόχο την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να απαγορευθεί κάθε μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας μετά την απόρριψη έφεσης, που είχε κατατεθεί, ώστε να επικυρωθεί διαδικασία εξυγίανσης με βάση το άρθρο 106 του πτωχευτικού δικαίου.

Η Οn Telecoms παρουσίαζε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια με την διοικήση της εταιρείας, μάλιστα, να είχε καταθέσει στο παρελθόν αίτηση για επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης, η οποία είχε απορριφθεί προ πενταμήνου, όπως, επίσης, και η έφεση που κατατέθηκε μετά.

Σχετικά με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό του 2013, η εταιρεία είχε παρουσιάσει κύκλο εργασιών 25,8 εκατ. ευρώ από 40 εκατ. ευρώ το 2012 ενώ οι ζημιές έφταναν τα 21,7 εκατ. ευρώ με τα ίδια κεφάλαια να είναι αρνητικά κατά σχεδόν 76 εκατ. ευρώ με την εταιρεία να έχει πλέον σημαντικές οφειλές τόσο προς το προσωπικό, όσο και προς τον ΟΤΕ και άλλους συνεργάτες – προμηθευτές.

Βασικός μέτοχος της On Telecoms είναι η επενδυτική εταιρεία Argo Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα