Αυτά τα Χριστούγεννα τα δώρα είναι Sony

Η Sony έχει ετοιμάσει για εσάς μια πλήρη λίστα Χριστουγεννιάτικων επιλογών για να μη δυσκολευτείτε να διαλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας.

Yπάρχει το ιδανικό δώρο Sony για τον καθένα! Από ερασιτέχνες φωτογράφους, fans της διασκέδασης μέχρι και gadget lovers, κάθε ηλικίας.


“Christmas Homing” με τη Sony
Sony Internet TV: Για όλους εσάς, που αναζητάτε μια

μοναδική εμπειρία τηλεόρασης και σύνδεσης στο διαδίκτυο, τα φετινά Χριστούγεννα, η Sony προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς με κάθε Sony Internet TV. Επαναφορτιζόμενα 3D γυαλιά, κάμερα – μικρόφωνο Skype, USB WI-FI είναι μερικά μόνο από τα δώρα που συνοδεύουν τις τηλεοράσεις Sony με δυνατότητα πρόσβασης στο Internet, ενώ η ίδια προσφορά δίνει τη δυνατότητα στους fans του PlayStation να αποκτήσουν το μοναδικό PS3ΤΜ μαζί με την τρίτη συνέχεια του πολυβραβευμένου τίτλου της σειράς Uncharted: “Η Εξαπάτηση του DrakeΤΜ” στη μοναδική τιμή των €69! Η συγκεκριμένη προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα από την 1η Νοεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2012 (31/01/2012). Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές θα βρείτε στο www.sony.gr/sonyprosfora.


Home Video: Χριστούγεννα δίπλα στο τζάκι με τα νέα Blu-ray Disc™ player και συστήματα Home Cinema από τη Sony, που έρχονται για να σας προσφέρουν το καλύτερο on line περιεχόμενο, απίθανη μουσική και απολαυστικά βίντεο. Με δυνατότητα αναπαραγωγής 3D ταινιών τα Blu-ray Home Cinema και Blu-ray Disc™ players Sony, όπως τα: BDP-S480, BDV-E380, BDV-E880, BDV-E980W και BDV-EF200 αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία σας για «να ζήσετε τα πρώτα σας 3D Χριστούγεννα» και να απολαύσετε τη μοναδική 3D ψυχαγωγία τώρα και στο σπίτι σας! Και το καλύτερο; Όλα τα παραπάνω συστήματα οικιακού κινηματογράφου εμπεριέχουν στη συσκευασία τους 5 Blu-ray discs (3 x 3D blu-ray discs & 2 x 2D blu-ray discs).
Παράλληλα, φέτος μπορείτε να απολαύσετε σε τρισδιάστατη εμπειρία έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων, καθώς η Sony προσφέρει σε τιμή-έκπληξη το μοναδικό Starter Kit Harry Potter, το οποίο περιλαμβάνει:
• Δύο επαναφορτιζόμενα 3D γυαλιά (TDG-BR250)
• Τις τελευταίες και πολυσυζητημένες ταινίες της σειράς, «Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου» μέρος 1ο και 2ο
Το μοναδικό Starter Kit Harry Porter, που θα είναι διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αποτελεί την τέλεια ιδέα για ένα δώρο μαγικό!


Χριστουγεννιάτικες νότες Sony…
Απολαύστε τις αγαπημένες σας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με το κομψό ηχοσύστημα CMT-CX5BiP που σας χαρίζει απόλυτη μουσική εμπειρία προσδίδοντας, παράλληλα, στυλ και κομψότητα στο χώρο, ενώ μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο gadget για όλους όσοι θέλουν να απολαμβάνουν μουσική στο δωμάτιο ή το δικό τους χώρο χαλάρωσης.
Η απόλυτη εμπειρία ήχου συμπληρώνεται και από μια σειρά super στυλάτων ασύρματων ηχείων που αναπαράγουν μουσική

Keywords
Τυχαία Θέματα