WIND: Πρωτιά στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2011

Την πρώτη θέση για τους Αγώνες Δρόμου 5 xλμ. και 10 χλμ. του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011 κατέκτησε η WIND Running Team.

Την πρώτη θέση Νικήτριας Ομάδας Γενικής Κατηγορίας για τους Αγώνες Δρόμου 5 xλμ. και 10 χλμ. του Κλασικού

Μαραθωνίου Αθηνών 2011 κατέκτησε η WIND Running Team, η πολυπληθέστερη ομάδα που έχει συμμετάσχει ποτέ στη διοργάνωση, καθώς με τα χρώματα της WIND έτρεξαν χίλιοι δρομείς.


Η ομάδα της WIND βραβεύθηκε χθες για αυτές τις διακρίσεις της από τον ΣΕΓΑΣ σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, παραγόντων του αθλητισμού και πλήθος κόσμου. Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο Διευθυντής Εταιρικών σχέσεων, κ. Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: «Η WIND Running Team έτρεξε στους αγώνες του φετινού Μαραθωνίου για καλό σκοπό, για να ενισχύσει το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δρομείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και που έκαναν πράξη το μήνυμα της WIND «Ένας Αγώνας για Όλους». Ήταν συνολικά μεγάλη τιμή και χαρά για τη WIND η χορηγία αλλά πιο πολύ η συμμετοχή σε ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα με παγκόσμια εμβέλεια που διοργανώνεται στη χώρα μας».


Σημειώνεται ότι η WIND κάλεσε τους δρομείς να τρέξουν με τη φανέλα της WIND Running Team προσφέροντας εκ μέρους κάθε μέλους της ομάδας το ποσό των 10€ στην Κιβωτό του Κόσμου.
Στη χθεσινή εκδήλωση, εκτός από τη WIND Running Team, ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τη WIND για τη συνολική συμβολή της στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2011, ως Επίσημο Χορηγό και Ονομαστικό Χορηγό των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ.


Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες των υποδομών της η WIND υποστήριξε τη διοργάνωση προσφέροντας υπηρεσίες κινητής, σταθερής και ασύρματου Internet, ενώ προσέφερε σε όλους τους δρομείς εντελώς δωρεάν πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως την ειδική εφαρμογή προπόνησης WIND Sporty Pal και την αυτόματη ενημέρωση μέσω SMS για τον τερματισμό κάθε δρομέα, μία υπηρεσία που ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνοντας πρεμιέρα στον 13ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα