Turbo-X Rubik II: Ένα προσιτό 10ιντσο tablet

Με οθόνη 10.1″, το Turbo-X Rubik II Τablet έρχεται για τους χρήστες με… υψηλές προσδοκίες χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και τη μνήμη των 8GB. Λειτουργεί και ως GPS.

Με τη δύναμη των τεσσάρων πυρήνων Cortex A7 στα 1.3GHz, το Turbo-X Rubik II Τablet θα καλύψει τις ανάγκες σας, ακόμα και εάν είστε στο τρένο προς τη δουλειά ή σε διακοπές.

Πέρα από το γεγονός ότι λειτουργεί άψογα ως GPS,

αφού διαθέτει προεγκατεστημένους χάρτες Ginius, υπολογίζει τις διαδρομές σας σε λιγότερο από δυο δευτερόλεπτα και χαρίζει φωνητικές οδηγίες για να βρείτε εύκολα τον προορισμό σας.

Ωστόσο, δεν σταματά εκεί, αφού σας ενημερώνει και για τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.

Ενσωματώνει μνήμη 8GB… ικανή να αποθηκεύσει τις αγαπημένες σας playlists, τις φωτογραφίες και τα έγγραφα, που έχετε ανάγκη να έχετε πάντα μαζί σας on-the-go, και 1GB RAM για να μην κολλάτε πουθενά.

Διαθέτει Wi-Fi και Bluetooth για sharing στα social media χωρίς όρια, κάμερα 2.0MP για να λήψεις με την παρέα σας και εμπρόσθια 0.3MP για selfies.

Τέλος, είναι ιδανικό για να ανοίγετε πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να απολαύσετε το σερφάρισμα σε sites, την ανάγνωση ebooks ή την επικοινωνία με skype και viber χάρη στη μεγάλη ΤFT οθόνη του (10,1 ιντσών) με ανάλυση 1024 x 600 pixels.

Με λειτουργικό Android 4.4 (KitKat), το Turbo-X Rubik II Τablet δείχνει το δρόμο προς τις 1,5 εκατ. εφαρμογές που υπάρχουν στα Android Markets και τα games που πρωταγωνιστούν στο Play Store.

Keywords
Αναζητήσεις
rubik ii 10.1'', turbo-x tablet rubik 10.1 ii
Τυχαία Θέματα