To Business Cloud στη HORECA

Ο απολογισμός της πρώτης συμμετοχής της πλατφόρμας του Business Cloud στην έκθεση HORECA 2014, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Οι επαγγελματίες της μαζικής εστίασης καθώς και του κλάδου της φιλοξενίας, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες εφαρμογές που παρουσιάστηκαν, τις δυνατότητες και τις καινοτομίες που τους προσφέρει η νέα τεχνολογία του cloud computing.


Οι

επαγγελματίες αυτών των κλάδων, ανταποκρίθηκαν θετικά στο γεγονός να χρησιμοποιήσουν τις cloud εφαρμογές της πλατφόρμας Business Cloud, που προσφέρονται ως συνδρομητική υπηρεσία, με το μοντέλο Software as a Service (Λογισμικού ως Υπηρεσία).


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης δόθηκαν περισσότερα από 8500 ενημερωτικά υλικά, και πραγματοποιήθηκαν πάνω από 750 live επιδείξεις των cloud εφαρμογών εστίασης και φιλοξενίας, σε επαγγελματίες στο περίπτερο της έκθεσης. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε νέες ιδέες και απαιτήσεις πελατών, που ήδη αξιολογούνται και προγραμματίζεται η υλοποίησή τους.


Η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους έχει ήδη αρχίσει και σύντομα οι cloud εφαρμογές του Business Cloud θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τη HORECA για του χρόνου.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 8649867 καθώς και στο [email protected].


Keywords
Τυχαία Θέματα