Samsung Galaxy Tab Pro T320 στα 249€

Τα Public «έβγαλαν» σε προσφορά το ισχυρό tablet Samsung Galaxy Tab Pro T320. Η τιμή του tablet με ενσωματωμένο λογισμικό Android

4.4 KitKat, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 8,4 ιντσών και μνήμη 16GB έπεσε από τα 479€ στα 249€.

Βρείτε το Samsung Galaxy Tab Pro T320 από 479€ στα… 249€ και σε 24 άτοκες δόσεις στα Public. Πρόκειται για ένα tablet με μοναδική εμπειρία θέασης, οθόνη υψηλής ευκρίνειας (2K) 8,4 ιντσών, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταινίες ή βίντεο, και 8MP κύρια κάμερα – 2MP εμπρόσθια κάμερα για μοναδικές selfies. Παράλληλα, ο τετραπύρηνος επεξεργαστή Quad Core 2.30 GHz θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε τις εργασίες σας εύκολα και γρήγορα.

Το tablet, με ενσωματωμένο λογισμικό Android 4.4 KitKat, μνήμη 16GB για να χωρέσετε όλα τα multimedia αρχεία σας και λειτουργία Multi Window for Multi Tasking για να μιλάτε με τους φίλους σας, ενώ συγχρόνως κρατάτε σημειώσεις και παίζετε παιχνίδια, θα «αντικαταστήσει» επάξια τον προσωπικό υπολογιστή σας.

Από την άλλη, αν ψάχνετε για το οικονομικότερο επώνυμο smartphone της αγοράς με οθόνη 4’’, το Lenovo A369i Dual Sim 4GB, με διπύρηνο επεξεργαστή 1.30 GHz και 512 MB RAM για ομαλή απόδοση, καθώς και δυνατότητα Dual Sim, για να μπορείτε να κάνετε χρήση δύο αριθμών ταυτόχρονα, είναι μια value for money πρόταση για καθημερινή επικοινωνία, παιχνίδια και εφαρμογές.

H οθόνη TFT 4 ιντσών είναι ιδανική για πλοήγηση στο Internet, ενώ η ενσωματωμένη κάμερα 2 Megapixel σας επιτρέπει να κάνετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο, τις οποίες μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε στον αποθηκευτικό χώρο των 4GB που διαθέτει. Θα το βρειτε στα Public σε λευκό ή μαύρο χρώμα με 58,90€.

Keywords
Τυχαία Θέματα