Party Speakers: Ανεβάστε ένταση

Μια ανερχόμενη κατηγορία φορητών ηχείων με μεγάλο όγκο, μα με και ακόμα μεγαλύτερο… ηχητικό αποτύπωμα, αναλαμβάνει να μεταφέρει το πάρτι εκτός σπιτιού, μακριά από πρίζες!

Crystal Audio PRT-16

Ζυγίζει 11 κιλά αλλά έχει ροδάκια για να το μεταφέρετε, δίχως κόπο, όπου θέλετε! Αν και η 120W RMS ισχύς του υπόσχεται… εκκωφαντική ένταση, μπορείτε να «ζευγαρώσετε» ασύρματα δύο PRT-16 για True Wireless Stereo ήχο. Κάθε party

speaker της Crystal Audio διαθέτει ένα tweeter 1,5’’ και δυο woofer 8’’, παρέα με equalizer και LED φωτισμό Party Flame Light! Συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 με κινητό, tablet ή laptop, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε και εναλλακτικούς τρόπους σύνδεσης με πηγές, όπως USB, SD κάρτα μνήμης, Mic, Guitar και Aux Ιn ή απλά να εκμεταλλευτείτε το ενσωματωμένο FM radio. Στη συσκευασία θα βρείτε τηλεχειριστήριο και ασύρματο μικρόφωνο, με δυνατότητα εγγραφής απευθείας σε κάρτα ή USB Stick για βραδιές καραόκε. Η ενσωματωμένη μπαταρία επαρκεί περίπου για ένα οκτάωρο. 

Panasonic SCTMAX40E

Το εν λόγω ηχείο διαθέτει woofer 20 εκ., το οποίο τροφοδοτείται από δύο ενισχυτές. Νιώστε τον ήχο να σας διαπερνά, χάρη στο Airquake Bass, το οποίο κάνει τα μπάσα πιο δυνατά. Παρέχει δύο υποδοχές μικροφώνου, ενώ, για να ενισχύσετε τη διασκέδασή σας, μπορείτε να παραλλάξετε τις φωνές σας. Το Max Dance Illumination θα σας προσφέρει διάφορα εφέ φωτισμού που συγχρονίζονται με τη μουσική, γεμίζοντας τον χώρο με χρώματα. Μέσα από τις δύο θύρες USB μπορείτε να συνδέσετε διάφορες συσκευές, καθώς επίσης και το smartphone σας. Μέσω Bluetooth και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Panasonic Max Juke μπορείτε να  δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής.

Philips TAX5206/10

Ο δακτύλιος με τα χρωματιστά φώτα στο ηχείο αναβοσβήνει στον ρυθμό της μουσικής, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού. Το ηχείο με 80W ισχύ RMS έχει είσοδο μικροφώνου (6,3 χιλ.) για βραδιές καραόκε. Μπορείτε να «παίξετε» με ρυθμίσεις, αλλάζοντας τη φωνή σας, κάνοντας fade out στα φωνητικά ή προσθέτοντας ηχώ, ενώ διαθέτει και είσοδο κιθάρας. Χάρη στα ροδάκια και την ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα, ενώ η μπαταρία με μία φόρτιση μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ώρες. Είναι εξοπλισμένο με είσοδο ήχου, με Bluetooth και με USB. Τα περιστροφικά κουμπιά σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε πηγή, να ρυθμίσετε μπάσα και πρίμα κ.ά. Μπορείτε ακόμα και να συνδέσετε δυο ηχεία μεταξύ τους.

Turbo-X Party Speaker Ultra+

Με απόδοση ήχου 80W (RMS) και λειτουργία TWS (True Wireless Stereo) για να συνδέετε έως και δύο ηχεία ταυτόχρονα, θα μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας με αρκετό μπάσο και δύναμη. Το ηχείο διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth –όπου μπορείτε να συνδέσετε smartphone, tablet κ.ά.– υποδοχή Aux In, USB αλλά και κάρτα microSD. Η συσκευή έχει ενσωματωμένη μπαταρία 4.500mAh και λειτουργία Power Bank. Επιπλέον, υπάρχουν δύο υποδοχές, μία για μικρόφωνο και μία για ηλεκτρική κιθάρα, για να κάνετε βραδιές καραόκε αλλά και για να παίζετε τα τραγούδια της επιλογής σας.

LG ON7 XBOOM

Απολαύστε τη μουσική σας, είτε μέσω Bluetooth ή  θύρας USB, ακούγοντας ραδιόφωνο FM & DAB+, είτε από το ενσωματωμένο CD player, με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3/WMA CD. Με το Super Bass Boost, τα μπάσα αποδίδουν δυνατά, χωρίς αλλοιώσεις. Με τη λειτουργία Multi Color Lighting τα έγχρωμα φώτα LED συμβαδίζουν με τον ρυθμό, ενώ με το Party Strobe μπορείτε να συνδέετε έως και τρία Android smartphone, των οποίων το φλας θα αναβοσβήνει ακολουθώντας τη μουσική. Με το XBOOM App μπορείτε να πραγματοποιήσετε σύζευξη τριών συσκευών ταυτόχρονα και με το DJ App μπορείτε να αξιοποιήσετε διάφορα εφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα