Oracle ECE Partner Excellence Award στη Softecon

Η απονομή Oracle ECE Partner Excellence Award ανακοινώθηκε από τη Softecon Enterprise.


Στις 23/04/2013 η Oracle πραγματοποίησε συνέδριο στην Βουδαπέστη για τους Partners της κεντρικής και νότιας Ευρώπης (ECE) στο οποίο συμμετείχαν 300 Oracle Partners από 20 χώρες. Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση των Partners για τις τελευταίες

τεχνολογικές εξελίξεις των προϊόντων της Oracle.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε και η απονομή των βραβείων “Oracle ECE Partner Excellence Awards” σε 6 partners, σε διαφορετικούς τομείς. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και η Softecon Enterprise που πήρε βραβείο για λύσεις Oracle Accelerate για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. To βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της πολύχρονης εμπειρίας της Softecon Enterprise στο τομέα του Enterprise Software, η οποία της επιτρέπει να υλοποιεί αντίστοιχα έργα με επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας αντίστοιχη μεθοδολογία και tools της Oracle, τα “Accelerate Solutions”.


Ο Κοσμάς Καρακωνσταντής, γενικός διευθυντής της Softecon Enterprise κατά την απονομή του βραβείου εξέφρασε την ικανοποίηση της Softecon Enterprise για την δέσμευση και συνέπεια της Oracle να εξελίσσει συνεχώς το Enterprise Software και από πλευράς τεχνολογίας και από πλευράς λειτουργικότητας, πράγμα το οποίο αποτελεί κλειδί στην συνεργασία της Softecon Enterprise με την Oracle.


Keywords
Τυχαία Θέματα