Nέα εποχή στην Υποστήριξη Πελατών

Περισσότεροι από 3.800 πελάτες της Data Communication παρακολούθησαν ζωντανά
το πρώτο Online σεμινάριο Τεχνικής Υποστήριξης.


Περισσότεροι από 3.800 πελάτες της Data Communication, από κάθε πόλη της Ελλάδας παρακολούθησαν το πρώτο

Online Σεμινάριο Τεχνικής Υποστήριξης, που διοργανώθηκε στις 20/2/2014 και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα και έγκυρα για τη βέλτιστη χρήση των εφαρμογών της εταιρείας, έπειτα από τις νέες απαιτήσεις των φορολογικών διατάξεων.


Συγκεκριμένα, η Data Communication, έχοντας ως βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης υψηλής ποιότητας, προσέφερε για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους πελάτες της να συνδεθούν ζωντανά με το Συνεδριακό της Κέντρο, να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της και να λύσουν κάθε απορία τους.


Παρακολουθώντας στενά το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον και αντιλαμβανόμενη πλήρως την ανάγκη των πελατών της να προσφέρουν στους συνεργάτες τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μέσα από τις εφαρμογές της, η Data Communication με την πρωτοποριακή κίνηση αυτή βρήκε ακόμη ένα τρόπο να βρίσκεται δίπλα τους, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην υποστήριξη πελατών.


Η μαζική ανταπόκριση και τα εγκωμιαστικά σχόλια των συμμετεχόντων αποτελούν την μεγαλύτερη επιβράβευση για την Data Communication, η οποία προετοιμάζει νέα online σεμινάρια τόσο τεχνικής υποστήριξης, όσο και επιμόρφωσης.


Keywords
Τυχαία Θέματα