“Life’s good.gr” από… ΣΚΑΪ & LG!

Η LG και ΣΚΑΪ προσφέρουν στιγμές διασκέδασης γιατί… Life’s Good! Η συνεργασία τους προχωρά για δεύτερη χρονιά, με σκοπό να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές. Δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς και κερδίστε δώρα.

H LG Electronics Hellas (LG), πιστή στη φιλοσοφία αλλά και τη δέσμευσή της ‘Life’s Good’, συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη

χρονιά με τον ΣΚΑΪ στη δημοφιλή πρωτοβουλία life’s good.gr, που φέτος στοχεύει να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, έμπνευσης και χαράς σε ακόμα περισσότερους τυχερούς.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, δύο φορές το μήνα διασκεδαστικές αφορμές δίνουν την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσει προσκλήσεις για διαφορετικές δραστηριότητες και θεάματα που θα κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές. Έτσι, τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές πρεμιέρες, εκδρομές και εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος που θα μπορούν να μοιραστούν και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Μέσω της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συχνότητας του ΣΚΑΪ, αλλά και της ιστοσελίδας www.lifeisgood.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για κάθε νέα δραστηριότητα και να διεκδικήσουν θέσεις για τους ίδιους και την παρέα τους.

Έτσι, δηλώνοντας συμμετοχή με ένα απλό SMS ή ακολουθώντας αυτό το link, όλοι μπορούν να διεκδικήσουν προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν την κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας «Το Μυστικό της Ευτυχίας» ή το δυναμικό βιωματικό σεμινάριο του Αντώνη Καλογήρου με θέμα «Η ζωή είναι ωραία», ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν πληροφορίες για ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις. Όλοι οι τυχεροί θα ενημερώνονται την ημέρα της κλήρωσης με ειδικό SMS, ενώ τα ονόματά θα ανακοινώνονται και στο www.lifeisgood.gr. Τέλος, παράλληλα με τους μεγάλους διαγωνισμούς, η LG και το ΣΚΑΪ προσφέρουν και πολλές μικρές εκπλήξεις που θα είναι διαθέσιμες στην σελίδα του Facebook Life’s Good.gr.
Εκπροσωπώντας τον Όμιλο ΣΚΑΪ, η κα Γιαννακάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την LG θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους την ευκαιρία να συμμετάσχουν για να κερδίσουν διαφορετικά δώρα που θα τους γεμίσουν χαρά και στιγμές διασκέδασης». Από την πλευρά της LG, η κ. Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «Για την LG οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που δημιουργούν αξέχαστες στιγμές και κάνουν τη ζωή ακόμα πιο ωραία! Με αυτή τη φιλοσοφία και με στόχο να προσφέρουμε περισσότερα σε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, θέλουμε να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η ζωή είναι ωραία κάθε μέρα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους».
Οι θεματικοί διαγωνισμοί θα διαρκέσουν μέχρι και τον Απρίλιο του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα