LG: Χορηγός στο Spetses Mini Marathon

Καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας LG και συναρπαστικές δράσεις στο τριήμερο του Spetses Mini Marathon, γιατί «η Ζωή είναι πιο ωραία όταν συμμετέχεις»!

Η LG Electronics Hellas, πιστή στη φιλοσοφία “Life’s Good”, συμμετέχει φέτος ενεργά ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο ‘Spetses Mini Marathon’, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 11 Οκτωβρίου στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Με κορυφαία προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες και συναρπαστικές δράσεις, η LG υποστηρίζει τη μεγάλη αθλητική γιορτή και στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Το ‘Spetses Mini Marathon’ διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο νησί των Σπετσών, ενώ για τη φετινή διοργάνωση έχουν προγραμματιστεί 8 αθλήματα, προσθέτοντας το Σάββατο τη δημοφιλή απόσταση των 10km, καθώς και το μη-αγωνιστικό ‘My First Spetses mini Marathon’, μια διαδρομή ειδικά σχεδιασμένη για μωράκια και γονείς. Ο Κολυμβητικός Αγώνας του Διάπλου των Σπετσών με βάση τις συμμετοχές είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στην Ευρώπη.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Για την LG, η φιλοσοφία ‘Life’s Good’ σημαίνει ότι η ζωή είναι ωραία με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, που σε γεμίζουν ενέργεια και όμορφες εμπειρίες.

Το ‘Spetses Mini Marathon’ αποτελεί μια τέτοια ξεχωριστή πρωτοβουλία, η οποία συνδυάζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό σε μία μεγάλη γιορτή. Για αυτό το λόγο φέτος, η LG Electronics Hellas θα δώσει το παρών σαν χορηγός τεχνολογίας της διοργάνωσης, με στόχο να γίνει η εμπειρία των συμμετεχόντων ακόμα πιο συναρπαστική. Γιατί, για την LG η ζωή γίνεται ακόμα πιο ωραία όταν συμμετέχεις!».

Οι εγγραφές στο επετειακό, 5ο Spetses mini Marathon συνεχίζονται εδώ: http://spetsesmarathon.com/?page_id=1001

Keywords
Αναζητήσεις
παρασκευουδη ρεστησ συζυγοσ
Τυχαία Θέματα