H νέα λύση SAP Hybris Commerce

H νέα λύση SAP Hybris Commerce δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσφέρουν στους καταναλωτές μια συναρπαστική, ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία

Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα έκδοση της λύσης SAP Hybris Commerce, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις

να προσφέρουν στους πελάτες τους μια συναρπαστική, εξατομικευμένη καταναλωτική εμπειρία. Η ολοκληρωμένη λύση της SAP αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο B2B, όσο και σε επίπεδο B2C, συναλλάσσονται με τους πελάτες τους σε όλα τα διαφορετικά κανάλια και αυτό επιτυγχάνεται με μια ακόμα πιο απλή τεχνολογία.

«Με το SAP Hybris Commerce μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανά τον κόσμο μια πλούσια εμπειρία αγορών μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων και των mobile, συμβάλλοντας τόσο στην αύξηση των πωλήσεων, όσο και στη βελτίωση του brand awareness», τόνισε ο Jim Ferolo, Αντιπρόεδρος Digital and Marketing technologies της Maui Jim, μιας κατασκευαστικής εταιρίας γυαλιών ηλίου, με έδρα στην Αμερική.

«Καταφέραμε και συνδέσαμε το SAP Hybris Commerce με το SAP ERP στο back office, ώστε, όταν οι πελάτες μας κάνουν online παραγγελίες, το λογισμικό να ενημερώνεται αυτόματα, να αποθηκεύει το ιστορικό του κάθε πελάτη και να καταγράφει τα εμπορεύματα και άλλες σημαντικές πληροφορίες, ταυτόχρονα στο σύστημα ERP και στη δική μας CRM πλατφόρμα.»
H νέα έκδοση του SAP Hybris Commerce διαθέτει αρκετές βελτιώσεις:
SAP Hybris Customer Experience solution — Ένα επανασχεδιασμένο σύστημα διαχείρισης, με ολοκαίνουργιο user interface (UI) που δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να χειρίζονται ευκολότερα το περιεχόμενο όλων των καναλιών, με ένα μόνο επιχειρηματικό εργαλείο. Έτσι, μπορούν να σχεδιάζουν εξατομικευμένα sites και εμπειρίες αγορών, χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή τους σχετικά με τους πελάτες τους, περισσότερο από ποτέ.

New promotions engine — Εύκολο στη χρήση και με δυνατότητα επέκτασης, αυτό το νέο χαρακτηριστικό, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν δυναμικά promotions, χωρίς καν να χρειάζεται η ανάμειξη ενός IT, δίνοντάς τους τον απόλυτο έλεγχο του στοχευμένου promotion.

Υποστήριξη Πελατών — Ένα καινούργιο back-office UI περιέχει όλες εκείνες τις δυνατότητες που το κέντρο εξυπηρέτησης και οι πωλητές χρειάζονται για να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και υποστήριξη πωλήσεων σε όλα τα επίπεδα.

Βελτιωμένη λειτουργία back office — Το back-office ενισχύεται με καινούργιες δυνατότητες validation και αντίστοιχα widgets, ώστε να κάνει ευκολότερη και ταχύτερη τη διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένων εφαρμογων και εργαλείων.

«Το Omnichannel commerce και η δυνατότητα που μας δίνει να παρέχουμε υψηλού επιπέδου digital εμπειρίες, έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ,» τόνισε ο Brian Walker, chief strategy officer, της SAP Hybris. «Με την τελευταία έκδοση του Hybris Commerce, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο τιμόνι μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εμπορικής πλατφόρμας με ολοκληρωμένα management tools, που στοχεύουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον πελάτη, βελτιωμένες λύσεις customer service, καθώς και μια νέα δυνατότητα για promotions μέσα από πολλά, διαφορετικά κανάλια. Αυτή η εμπορική μας πλατφόρμα έχει τεράστιες δυνατότητες, τόσο σε επίπεδο Β2Β, όσο και σε επίπεδο Β2C, και δεν περιορίζεται μόνο στο περιβάλλον του εμπορίου, αλλά παράλληλα, καλύπτει και ένα full front office, μέσω της σουίτας SAP Hybris για customer engagement και εμπορικές λύσεις.»

Η SAP έχει επιλέξει στρατηγικά να επικεντρωθεί στην αναγκαία ενοποίηση του καθαρά εμπορικού περιεχομένου με τους άλλους σημαντικούς πυλώνες του customer engagement, όπως οι πωλήσεις, το service και το marketing. Σύγχρονες μελέτες έχουν επικυρώσει αυτή τη στρατηγική, με τη λύση SAP Hybris να αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος, στο Gartner’s 2016 Magic Quadrant Report for Digital Commerce καθώς και στο The Forrester Wave™: B2B Order Management, Q4 2015.

Η καινούργια έκδοση του SAP Hybris Commerce επικεντρώνεται στην ανάγκη ενοποίησης των στοιχείων των πελατών και των υπόλοιπων διαδικασιών, φέρνοντας το εμπορικό κομμάτι πιο κοντά σε άλλες front office εφαρμογές, όπως το customer service, οι πωλήσεις, το marketing, καθώς και η τιμολόγηση. Σύμφωνα με μια καινούργια έρευνα1, το 91% των πωλητών, για τον επόμενο χρόνο, δίνουν προτεραιότητα στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη μέσω της εξατομίκευσης. Παρ’όλ’ αυτά, χρησιμοποιούν κατά μέσο όρο 11 ξεχωριστά κανάλια αποθήκευσης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ξεχωριστές εμπειρίες χωρίς συνοχή. Η λειτουργικότητα που εμπεριέχεται στην καινούργια αυτή έκδοση, απαντά στις κύριες προκλήσεις που αποκαλύφθηκαν σε αυτή την έρευνα και παρέχει μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης των εμπορικών διασυνδέσεων.

Η λύση SAP Hybris Commerce παρέχει μια μόνο εμπορική πλατφόρμα, η οποία ενοποιεί τις digital και physical δραστηριότητες του πελάτη κατά μήκος όλων των καναλιών, online, mobile, point-of-sale, call center, social media και print. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση απλουστεύει ακόμα περισσότερο την παροχή υψηλής ποιότητας εμπειρίας του πελάτη, ανεξαρτήτως του καναλιού που επιλέγεται. Η λύση της SAP είναι επίσης εύκολα εφαρμόσιμη, είτε on premise, σε private cloud, είτε μέσω software-as-a-service, χάρη στην ενιαία αρχιτεκτονική της, η οποία είναι σχεδιασμένη για επέκταση και απόλυτη ευελιξία, ενώ παράλληλα είναι και προσιτή για τον ιδιοκτήτη της. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση στο χώρο του εμπορίου συντομεύει τον κύκλο καινοτομίας και συμβαδίζει με τις συνεχείς αλλαγές στις απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα