H Maxima Insurance στους αγώνες Muay Thai

Η Maxima Insurance προχώρησε σε μία σημαντική χορηγία, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την στοχευμένη υποστήριξη εκδηλώσεων αθλητισμού.


Συγκεκριμένα, η εταιρία αποτελεί βασικό υποστηρικτή των διασυλλογικών αγώνων Muay Thai που διεξάγονται στις 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό στάδιο του Αγίου Στεφάνου. Πρόκειται για μια διοργάνωση διεθνούς επιπέδου, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των πιστών του εντυπωσιακού αθλήματος που

εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, και στην οποία έχει δηλώσει συμμετοχή η αφρόκρεμα των αθλητών από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του κλάδου άθλησης Muay Thai της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και θα περιλαμβάνουν και αγώνες επιλέκτων.


«Η υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της εταιρίας. Οι έννοιες της ασφάλειας και της κάλυψης αποκτούν νόημα και βρίσκουν την εφαρμογή τους ιδιαίτερα σε αγώνες όπου οι αθλητές δοκιμάζονται στα όρια των αντοχών και των ικανοτήτων τους. Φιλοδοξούμε να βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό τέτοιων σημαντικών προσπαθειών», δήλωσαν οι κκ. Γρηγόρης Τούντας και Γιάννης Αργυρόπουλος εκ μέρους της Maxima Insurance.


Η Maxima Insurance είναι μια σύγχρονη εταιρία πρακτόρευσης tailor-made ασφαλιστικών υπηρεσιών και προϊόντων, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των ασφαλίσεων. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους ασφαλιστικούς ομίλους, παρέχοντας όλα τα προϊόντα στους κλάδους property, ζωής και ειδικά στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού, αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, μεταφορών, αυτοκινήτων και βιομηχανικών κινδύνων.


Keywords
Τυχαία Θέματα