H HP Απελευθερώνει τη Δύναμη των Big Data

Οι νέες λύσεις του χαρτοφυλακίου HP Information Optimization επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειριστούν το 100% των δεδομένων.


Η HP παρουσιάζει νέες λύσεις που εξελίσσουν το χαρτοφυλάκιο HP Information Optimization, ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων λειτουργιών, εφαρμογών και μηχανών. Η εκθετική αύξηση του όγκου των δεδομένων, η ποικιλία και η ταχύτητα διασποράς των πληροφοριών έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς επιβαρύνσεις για τους οργανισμούς. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη

για λογαριασμό της HP, μόλις το 2% των διοικητικών στελεχών και των στελεχών των τμημάτων πληροφορικής δηλώνει ότι οι οργανισμοί τους μπορούν να παρέχουν με συνέπεια την κατάλληλη πληροφορία στην κατάλληλη στιγμή, ώστε να υποστηριχθούν οι επιχειρηματικές ανάγκες και πρωτοβουλίες.


Οι παραδοσιακές προσεγγίσεις στη διαχείριση πληροφοριών, οι οποίες βασίζονται σε ξεπερασμένες αρχιτεκτονικές, υποδομές και εργαλεία ανάλυσης, δεν μπορούν να αναδείξουν το νόημα, τις ιδέες και την αξία που υπάρχει στις διάφορες μορφές πληροφοριών. Επίσης, αδυνατούν να επεκτείνουν και να επεξεργαστούν με οικονομικά αποδοτικό τρόπο και σε πραγματικό χρόνο το εύρος των πληροφοριών που υπάρχουν σε αδόμητα και δομημένα δεδομένα εντός συστήματος.


Αυτά τα ζητήματα γίνονται ιδιαίτερα εμφανή σε μια εποχή όπου οι στάσεις και τα συναισθήματα των καταναλωτών εκφράζονται ανοιχτά μέσω του Twitter, του YouTube, διάφορων ιστοσελίδων, τηλεφωνημάτων και email. Μάλιστα, μεγάλο μέρος αυτών των δραστηριοτήτων λαμβάνει χώρα εκτός των τειχών της επιχείρησης. Επιπλέον, η στάση των καταναλωτών μπορεί να γίνει εμφανής ακόμη και μέσω δεδομένων που προκύπτουν από αισθητήρες και τερματικά σε σημεία λιανικής πώλησης.


Η HP επενδύει εδώ και χρόνια στην καινοτομία, με στόχο να αναπτύξει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης πληροφοριών, αναπτύσσοντας μοναδικές λύσεις και τεχνολογίες που προσφέρουν απαντήσεις στην πρόκληση των big data. Σήμερα, μόνο η HP είναι σε θέση να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν, να κατανοήσουν και να αναλάβουν δράσεις για το 100% των πληροφοριών. Αυτό επιτυγχάνεται με νέες λύσεις HP Converged Infrastructure, με την τεχνολογία των εταιρειών Autonomy και Vertica, οι οποίες ανήκουν στην HP, καθώς και με τις υπηρεσίες διαχείρισης δεδομένων που διαθέτει η εταιρεία.


«Ο τομέας των big data παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και προκλήσεις, για τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Bill Veghte, Chief Operating Officer της HP. «Το δυναμικό χαρτοφυλάκιο λύσεων HP Information Optimization διαθέτει τις τεχνολογίες και την απαραίτητη εξειδίκευση, ώστε να υποστηρίξει τους οργανισμούς να πετύχουν σε αυτή τη νέα εποχή, αξιοποιώντας κάθε τύπο δεδομένων, πηγής ή περιβάλλοντος. Είτε προέρχονται από εσωτερικά συστήματα, είτε από cloud ή υβριδικά περιβάλλοντα,

Keywords
Τυχαία Θέματα