H Globo «ανοίγει πανιά»

Χρυσός Χορηγός του Παγκόσμιου πρωταθλήματος windsurfing GO!GLOBO 2012 IFCA Slalom World Championship.


Η GLOBO, κορυφαία εταιρεία στο χώρο εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας και επιχειρηματικού λογισμικού, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, «ανοίγει πανιά» και στο πεδίο του αθλητισμού υποστηρίζοντας τον παγκόσμιο αγώνα ιστιοσανίδας GO!GLOBO 2012 IFCA SLALOM WORLD

CHAMPIONSHIP, που διεξάγεται από τις 10 έως 15 Σεπτεμβρίου, στη Χρυσή Ακτή Πάρου.


Πρόκειται για μία παγκοσμίου εμβέλειας διοργάνωση, καθώς οι αθλητές που θα συμμετέχουν προέρχονται από Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία, Τουρκία, Μαυρίκιο, Αργεντινή, κ.α. Οι περισσότεροι αθλητές είναι πρωταθλητές στις χώρες τους και μεγάλα ονόματα του αθλήματος της ιστιοσανίδας, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους.


Η GLOBO, στηρίζοντας τη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα δώσει την ευκαιρία στους νέους που αγαπούν το άθλημα και στους κατοίκους του νησιού, να απολαύσουν εν δράσει τους μεγάλους αθλητές της ιστιοσανίδας σε έναν συναρπαστικό αγώνα, καθώς η παραλία της Χρυσής Ακτής θεωρείται ένας από τους καλύτερους σερφότοπους στον κόσμο.


Ο αγώνας GO!GLOBO 2012 IFCA SLALOM WORLD CHAMPIONSHIP, διοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Δρυού Πάρου, σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και το Sun Wind Surf Club.


Με κεντρικό σύνθημα GO!GLOBO, η GLOBO έχει χορηγήσει μια σειρά φετινών αγώνων ιστιοσανίδας, με την ονομασία GO!GLOBO Tour 2012, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό, αλλά και τις δράσεις που φέρνουν τη νεολαία κοντά σε αυτόν.


Keywords
Τυχαία Θέματα