H Eutelsat στους Γερμανούς καταναλωτές

Η Euronics ενώνει τις δυνάμεις της με την Eutelsat Communications για να διαθέσει υπηρεσίες δορυφορικής ευρυζωνικής επικοινωνίας στους Γερμανούς καταναλωτές.


Η Euronics Deutschland αποτελείται από ένα δίκτυο 1.700 ανεξάρτητων λιανέμπορων ηλεκτρονικών ειδών με περισσότερα από 1.900 καταστήματα σε όλη τη Γερμανία. Η συμφωνία με την Eutelsat τους επιτρέπει να προσφέρουν την υπηρεσία δορυφορικής

ευρυζωνικής επικοινωνίας Tooway, η οποία με ταχύτητα download 20Mbps και upload 6Mbps αποτελεί την ποιοτικότερη υπηρεσία δορυφορικού Internet στην Ευρώπη.


Η υπηρεσία λειτουργεί μέσω ενός δορυφορικού πιάτου μικρής διαμέτρου και ενός modem που συνδέεται με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το οικιακό δίκτυο. Επιπλέον υπηρεσίες, όπως η VoIP τηλεφωνία και η δορυφορική τηλεόραση, είναι επίσης διαθέσιμες από τα καταστήματα λιανικής πώλησης της Euronics και παρέχονται μέσω του ίδιου πιάτου με το Tooway και ενοποιημένης εγκατάστασης.


Με την υποστήριξη της Eutelsat, η Euronics έχει εκπαιδεύσει τους πρώτους 100 υπαλλήλους της, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του Tooway, γεγονός που συμβαδίζει με την παράδοση που έχει εταιρεία για άριστη γνώση των υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων. Ο συνεργάτης της Eutelsat, η Getinternet, θα συμβάλλει στην εγκατάσταση και σύνδεση των τερματικών των πελατών. Τα τερματικά μπορούν επίσης να εγκατασταθούν από τους ίδιους τους χρήστες.


Ο Peter Kobmann, επικεφαλής του τομέα τηλεπικοινωνιών στην Euronics Deutschland eG, δήλωσε: «Βλέπουμε πολλούς πελάτες σε αγροτικές περιοχές ή και στα προάστια των πόλεων να είναι δυσαρεστημένοι από τις ανεπαρκείς ταχύτητες του επίγειου ευρυζωνικού δικτύου. Η πρωτοποριακή δορυφορική υπηρεσία που προσθέτουμε στην γκάμα προϊόντων των καταστημάτων μας, μας επιτρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα προσφέροντας στους πελάτες ευρυζωνική σύνδεση, όπου κι αν βρίσκονται. Το Tooway μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη τηλεοπτικών καναλιών με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας σε Smart TV και OLED, με την απλή προσθήκη ενός LNB στο δορυφορικό πιάτο».


Ο Udo Neukirchen, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Eutelsat για το Tooway στη Γερμανία, προσέθεσε: «Τα εξειδικευμένα καταστήματα της Euronics και το προσωπικό τους βρίσκονται σε άμεση επαφή με τις ανάγκες των πελατών. Η μακροχρόνια παρουσία τους στο λιανικό εμπόριο, οι γνώσεις και η πελατοκεντρική προσέγγισή τους, συνδυασμένες με την υπηρεσία Tooway και την τεχνογνωσία της Getinternet στις εγκαταστάσεις δορυφορικού εξοπλισμού, θα συμβάλλουν σημαντικά στη γεφύρωση του Ψηφιακού Χάσματος στη Γερμανία».


Το Tooway παρέχεται μέσω του KA-SAT, του πρώτου High Throughput δορυφόρου στην Ευρώπη. Προσφέροντας χωρητικότητα άνω των 90Gbps, ο KA-SAT έδωσε τη δυνατότητα για την παροχή μιας νέας γκάμας ανταγωνιστικών δορυφορικών ευρυζωνικών υπηρεσιών σε οικιακούς και εταιρικούς χρήστες στην Ευρώπη και στην περιοχή της Μεσογείου. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία δέσμης Ka-band νέας γενιάς, ο KA-SAT μείωσε σημαντικά το κόστος της δορυφορικής ευρυζωνικής πρόσβασης.


Keywords
Τυχαία Θέματα