H Epson στο Metropolitan Expo

Η Epson παρουσίασε πρωτοποριακούς εκτυπωτές που απευθύνονται σε επαγγελματίες του εμπορικού κλάδου.

Το δικό της δυναμικό «παρών» θα δώσει η Epson στην 15η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics, Syskevasia 2016 που θα ανοίξει τις πόρτες της 8-11 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo,

στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Epson θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις πρωτοποριακές λύσεις που έχει αναπτύξει για τους επαγγελματίες του εμπορικού κλάδου, και ειδικότερα για όλους όσοι ενδιαφέρονται για εκτυπώσεις έγχρωμης ετικέτας και επιγραφών, με υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα, μέσω των εκτυπωτών SureColor SC-S60610, ColorWorks C3500, ColorWorks C7500G και ColorWorks C831.

Η εταιρεία θα υποδεχτεί επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους για να τους «ξεναγήσει» σε προϊόντα και λύσεις που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους με τον πλέον οικονομικό τρόπο. Επέλεξε να τους συναντήσει στη 15η Syskevasia, όπου αναμένεται, φέτος, να σημειώσει αυξημένη συμμετοχή εταιριών κατά 35%, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 12.000. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά υπηρεσίες και προϊόντα που στοχεύουν στο να προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις για την επιχείρησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα