H Epson στην έκθεση ΦΩΤΟγράφος 2015

Οι επαγγελματίες του κλάδου της φωτογραφικής εκτύπωσης είδαν από κοντά τις επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η Epson.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Epson στην Έκθεση του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Capsis συγκεντρώνοντας επιχειρηματίες

του κλάδου αλλά και λάτρεις της φωτογραφίας.

Η Epson δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εμπορική αυτή «γιορτή» για τη φωτογραφία καθώς παρουσιάζονται φωτογραφικά προϊοντα, βίντεο και επαγγελματικός εξοπλισμός των γνωστότερων εργοστασίων imaging και επιχειρήσεων του κλάδου ενώ παραχωρούνται πολλά σεμινάρια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες της φωτογραφίας.

Η Epson είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους επαγγελματίες του κλάδου τις επαναστατικές προτάσεις της για την αγορά της φωτογραφικής εκτύπωσης.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τον SureColor SC-P800, το τελευταίο μοντέλο στη σειρά των επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών, ο οποίος δημιουργεί ολοζώντανες φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας με ομαλές διαβαθμίσεις και τόνους χρωμάτων, και αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματίες φωτογράφους και καλλιτέχνες. Για την παραγωγή αψεγάδιαστων φωτογραφιών η Epson παρουσίασε τη σειρά φωτογραφικών εκτυπωτών SureLab SL-D7 και SureLab SL-D700, οι οποίοι αποτελούν την ιδανική λύση για την εκτύπωση φωτογραφιών, καρτών και άλλων προϊόντων υψηλής ποιότητας εκτύπωσης.

Επιπλέον, η σειρά εκτυπωτών ITS με τους L805 και L850 έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση. Οι επαγγελματίες αλλά και οι ερασιτέχνες της φωτογραφίας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις εξαιρετικά οικονομικές λύσεις για τη φωτογραφική εκτύπωση που προσφέρουν αυτά τα μοντέλα.

Τέλος, οι επισκέπτες είδαν από κοντά το σαρωτή υψηλής ανάλυσης με διπλό φακό V850, ο οποίος μετατρέπει μεγάλο εύρος μέσων και φιλμ σε εξαιρετικές ψηφιακές εικόνες ενώ διαθέτει βελτιωμένο οπτικό σύστημα που βοηθάει στη δημιουργία εικόνων εξαιρετικής ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες σάρωσης.

Η Epson, προσανατολισμένη στην προώθηση νέων τεχνολογιών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, συμμετέχει στην έκθεση με προϊόντα που προάγουν αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα